SUPERLIGA U SREDNJOJ AMERICI = DUPLA NULA! Srbija i protiv Paname odigrala bez golova!
Foto: Printscreen/Twitter/@FSSrbije

Valjda se nešto zaradilo

SUPERLIGA U SREDNJOJ AMERICI = DUPLA NULA! Srbija i protiv Paname odigrala bez golova!

Nadamo se da se makar finansijski isplatila ova srednjoamerička turneja usred januara, jer, u suštini, nije bilo neke druge koristi

Objavljeno:

Još jedna "dupla nula" reprezentacije Srbije na turneji po Srednjoj Americi.

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz superligaških klubova, odigrala je u poslednjem meču na turneji ponovo "prijateljskih" 0:0 protiv selekcije Paname.

Nakon što su pre nekoliko dana u Santo Domingu "Orlovi" odigrali bez golova protiv selekcije Dominikanske Republike, isto tako je sada bilo i u Panama Sitiju.

Tokom većeg dela utakmice Panama je imala terensku inicijativu, ali američka selekcija niju uspela da materijalizuje bolju igru. Domaćin je već u trećem minutu zapretio preko Janisa, u desetom je Dijaz blokiran i to je bilo to od ofanzivnih akcija Paname.

Ipak, najbolje prilike na meču imali su izabranici Ilije Stolice. Pre svega Miljan Vukadinović je imao ogromnu šansu u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Napadač Vojvodine primio je upotrebljiv pas na ivici šesnaesterca, ali gola nije bilo!

Tek što je počelo drugo poluvreme Srbija je imala novu priliku! Ovoga puta je Veljko Birmančević sjajno prošao po boku centaršutem pronašao Nenada Lukića, ali je fudbaler TSC-a nespretno odreagovao, te su "orlovi" dobili samo korner.

Na poluvremenu Ilija Stolica je na teren umesto Lazara Tufegdžića poslao Nemanju Čovića, u 61. minutu šansu su bodili Jevremović, Pejić i Vlalukin, a u samom finišu meča Aleksić i Gordić su dobili priliku da se nametnu struci kao opcije za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

U suštini, posle ove dve utakmice na turneji, protiv nerespektabilnih protivnika, možemo reći da je jedini benefit eventualno neka novčana naknada.

Panama: Meija - Palasios, Ramos, Miler, Vense - Grifit, Akosta (od 57. Akosta), Janis (od 89. Vega), Muriljo (od 87. Rodrigez) - Dijaz (od 69. Penalba), Katui (od 82. Žean).

Srbija: Popović - Andrejević, Gajić, Stojković, Urošević (od 61. Jevremović) - Radin (od 61. Vlalukin), Tufegdžić (od 45. Čović), Birmančević - Nišić (od 61. Pejić), Vukadinović, Lukić (od 72. Aleksić).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.