ODADA DOBIJA SRPSKO DRŽAVLJANSTVO! Potez Kenijca oduševio Delije!
Ričard Odada, Foto: Printscreen/Twitter

svaka čast

ODADA DOBIJA SRPSKO DRŽAVLJANSTVO! Potez Kenijca oduševio Delije!

Kako prenosi Informer, Ričard Odada je pokrenuo redovan postupak za dobijanje srpskog državljanstva

Objavljeno:

Dolaskom Felipea Falka, Crvena zvezda će pojačati ofanzivu. U slučaju da se Aleksandar Katai oporavi, a Ben ostane u Crvenoj zvezdi, crveno-beli će biti u problemu.

Odlaskom Ričmonda Boaćija, a dolaskom Falka i Bakajoka, Crvena zvezda će povećati broj stranaca u timu. U Superligi su dozvoljena četiri, a Crvena zvezda bi imala čak sedam.

Dnevni list Informer navodi da je Ričard Odada pokrenuo redovan postupak za sticanje srpskog državljanstva. On živi u Beogradu od 2017. godine, pa je ispunio uslov za dobijanje srpskih papira.

Odada je spreman da se odrekne kenijskog državljanstva da bi dobio srpsko, jer naša zemlja nema potpisan sporazum sa Kenijom o dvojnom državljanstvu.

- On je imao pravni osnov da podnese zahtev za državljanstvo. Uz to je priložio izjavu o nameri da živi u Srbiji i da je spreman da se odrekne papira - rečeno je Informeru u Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda će svakako pokušati da izdejstvuje povećanje broja stranaca u domaćem prvenstvu, a Dejan Stanković će do tada biti na slatkim mukama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.