TRENER ARSENALA PREKO TELEFONA ZAVRŠIO NORVEŠKOG BISERA: Posle Jovića i Edegard napustio Real Madrid!
Foto: EPA/Emilio Naranjo

jedan poziv menja sve

TRENER ARSENALA PREKO TELEFONA ZAVRŠIO NORVEŠKOG BISERA: Posle Jovića i Edegard napustio Real Madrid!

Da dođe u Arsenal je odlučio kada je obavio telefonski razogov sa trenerom Londonskog kluba Mikaelom Artetom

Objavljeno: 15:45h

Norveški fudbaler Martin Edegard stigao je na pozajmicu u Arsenal do kraja sezone.

Velika nada Reala, Norveške reprezentacije je na početku sezone bio standradan kod Zidana, da bi kako je vreme odmicalo dobijao sve manje minuta. Zbog toga je i insistirao na odlasku.

Norvežanin u redove tobdžija stiže na pozajmicu bez prava otkupa, tako da je u tom pogledu Arsenal u podređenom položaju. Mada iz Madrida stižu vesti da nije isključeno da dođe i do duže saradnje Arsenala i Edegarda.

Za usluge fudbalera Reala, Arsenal je iskeširao 2. 800. 000 evra. Od toga 2. 000. 000. ide kao obeštećenje Realu za pozajmicu, dok 800. 000 evra će biti Edegardova plata za narednih pet meseci. Klub iz Londona se obavezao da samostalno isplaćuje Norvežaninu platu.

U igru za norvežanina se ponovo javio i njegov bivši klubReal Sosijedad, ali da dođe u Arsenal je odlučio kada je obavio telefonski razogov sa trenerom Londonskog kluba Mikaelom Artetom:

- Razgovarao sam s Artetom pre nego što sam došao. Taj razgovor bio je ključan u mojoj odluci da dođem u Arsenal. Bilo mi je jako važno da osetim da me odličan trener kao Mikel želi i da me ima u svojim planovima za nastavak sezone. Njegov pogled na fudbal jako je sličan mojim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.