LUKAKU VS. IBRA! KO JE ŠTA KOME REKAO?! Ko se bavi vudu s***em i čija je mama k**va?!
Foto: Printscreen/Twitter/@goal.com

nedolično ponašanje

LUKAKU VS. IBRA! KO JE ŠTA KOME REKAO?! Ko se bavi vudu s***em i čija je mama k**va?!

Svega se moglo videti na "San Siru"

Objavljeno: 11:30h

Derbi koji se odigrao između Intera i Milana pamtiće se dugo. Iako su svi ljubitelji fudbala jedva čekali meč, veću pažnju od igre i golova je privukao incident koji se dogodio.

Inter je savladao Milan u produžecima sa 2:1 i plasirao se u polufinale, ali su drugi detalji bili zanimljiviji od same igre na terenu.

Svega se moglo videti na "San Siru", od vike, isključenja, golova i naravno čarki. Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku nakon žestoke svađe, bili su čak i na ivici tuče. Brza reakcija saigrača i iz jednog i iz drugog tima uspela je da spreči konflikt.

Kao bivši saigrači u Mančester junajtedu niko nije to očekivao. Palo je ozbiljno psovanje i to na engleskom, tako da je čitav svet razumeo.

Nakon šuta, Ibrahimović je udario glavom Lukakua u bradu. Dobili su po žute kartone i onda su krenule da sevaju uvrede i psovke na sve strane.

Lukaku: Hajde, idemo napolje!

Ibrahimović: Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša vudu sr*nja.

Lukaku: Je*em tebe i tvoju ženu. Hoćemo malo o tvojoj mami, jer i ona je ku*va!

Posle par minuta završeno je prvo poluvreme, svi su krenuli ka svlačionici samo je Lukaku je krenuo prema Zlatau spreman da se potuče, ali je ubrzo došlo do razdvajanja.

I jednog i drugog čeka kazna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.