BIVŠI IGRAČ PSŽ-A IDE U ZATVOR: Osuđen na robiju zbog prebijanja devojke i drugog momka bejzbol palicom!
Foto: EPA/Etienne Laurent

presuda je doneta

BIVŠI IGRAČ PSŽ-A IDE U ZATVOR: Osuđen na robiju zbog prebijanja devojke i drugog momka bejzbol palicom!

On je nesrećnom momku upropastio život

Objavljeno: 09:58h

Koliko smo puta samo čuli razne priče o nekom velikom talentu i nadi kome se predviđala velika karijera, ali je sve ostalo na tome. I umesto da se vine u fudbalske visine završio je na nekoj stranputici.

A sada smo dobili još jedan takav primer iz Francuske, gde je svojevremeno jedan od najtalentovanijih bekova i bivši član Pari Sen Žermena na kraju završio u zatvoru.

Reč je o momku po imenu Antoan Konte, koji je nosio dres mlađih kategorija PSŽ-a, došao do prvog tima i onda u potrazi za minutima na terenu otišao na pozajmicu u Rems i tu ostao četiri godine.

I baš u tom periodu se dogodilo nešto zbog čega je sada primoran da prekine karijeru, makar na neko vreme. Tačnije, moraće u zatvor.

Konte je 2016. godine uradio nešto zbog čega je sebi napravio pakao od života. Posvađao se sa devojkom i pretukao ju je na ulici, a onda se u sve umešao slučajni prolaznik koji je skočio u zaštitu devojke.

Međutim, usijana glava se nije ohladila tada, već je otišao do stana, uzeo bejzbol palicu i vratio se ispred zgrade te isprebijao i momka koji ga je zaustavio u prebijanju devojke.

Antoan Konte
foto: EPA/Abir Sultan

Tom prilikom mu je naneo teške telesne povrede, opasne po život, koje su na kraju ostavile doživotne posledice nesrećnom momku.

Epilog na sudu je stigao tek sada, kada je Konte član izraelskog Beitara, ili možda više neće biti, pošto je osuđen na obaveznih godinu dana zatvora i još dve godine uslovno.

Branio se fudbaler na suđenju rečima da se kaje, da se promenio, da je bio isprovociran, ali sudski nalazi su pokazali da je čoveku naneo trajne povrede glave zbog kojih gotovo da ne može da pomera levu ruku.

Zato sada ide na robiju, a njegova fudbalska karijera se prekida istog momenta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.