MARKO JANKOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Bivši saigrač iz Partizana mu pomogao da nađe novi angažman!
Foto: Starsport©

nova sredina

MARKO JANKOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Bivši saigrač iz Partizana mu pomogao da nađe novi angažman!

Marku Jankoviću će ovo biti osmi klub u karijeri

Objavljeno: 11:46h

Posle rastanka sa italijanskim SPAL- om Marko Janković bivši fudbaler Partizana pronašao je novi klub. Karijeru će nastaviti u poljskoj Legiji.

Crnogorski reprezentativac je na oku Poljaka bio još dok je igrao u Italjij, i čim su saznali da je Marko raskinuo ugovor krenuli su u realizaciju ovog transfera.

Kako pišu poljski mediji, glavni govornik dolaska Jankovića je dugogodišnji člna Legije Miroslav Radović koji je takođe nosio dres Partizana.

Miroslav Radović
foto: AP

Radović u Poljskoj timu uživa status legende i očigledno da se njegovo mišljenje ceni i poštuje.

Ukoliko Janković postane član tima iz Varšave, neće mu biti problem da se uklopi u novu sredinu, jer već duže vreme za Legiju nastupa i njegov sunarodnik Marko Vešović.

Klub iz prestoince Poljske do sada se uglavnom bavio odlascima jer su ugovori raskinuti sa Vilijamom Ramijem i Vamarom Sanogom, dok ugovor za nastavak saradnje nije ponuđen Domagoju Antoniću. Hoze Kante i Luis Roka traže nove klubove.

Bivši fudbaler Partizana će po svemu sudeći biti prvo pojačanje ovog prelaznog roka.

Inače Janković se nije naigrao u Italjij jer je za prvih godinu dana odigrao svega devet utakmica i nije postigao gol, potom je poslat na pozajmicu u Krotone, za koji je nastupao na sedam mečeva ali se na kraju nije izborio za novi ugovor.

Marku Jankoviću će ovo biti osmi klub u karijeri jer osim za Partizan koj ga je jedno vreme poslao u Teleoptik, potom je nastupao i za Olimpijakos, OFK Beograd, Maribor i pomenuti SPAL i Krotone.

Od trofeja ima kup Slovenije sa Mariborom i titulu i kup Srbije sa Partizanom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.