ZVEZDI STIGLA PONUDA ZA NEPOSLUŠNOG RADULOVIĆA: Crveno-beli moraju brzo da odluče šta će sa "kažnjenim" talentom!
Foto: Starsport©

na njima je odluka

ZVEZDI STIGLA PONUDA ZA NEPOSLUŠNOG RADULOVIĆA: Crveno-beli moraju brzo da odluče šta će sa "kažnjenim" talentom!

Jedan superligaš bi hteo da ga uzme na pozajmicu

Objavljeno:

Crvenoj zvezdi je stigla zvanična ponuda za Andriju Radulovića.

Rad sa Banjice želi mladog fudbalera na pozajmicu do kraja sezone i tim povodom su se već obratili klubu iz Ljutice Bogdana.

- Zahtev Zvezdi da nam pošalje mladog Radulovića je zvanično upućen. Nestrpljivo očekujemo rasplet, nadamo se pozitivnom odgovoru. Već smo se pojačali sa kvalitetnim igračima, ali dolaskom Andrije upotpunili bismo prelazni rok. Voleo bih da nam se priključi na pripremama, jer bismo tako imali dovoljno vremena da se zajedno sa njim spremmimo za nastavak sezone - rekao je za "Sportski žurnal" sportski direktor Rada Miloš Trifunović.

Andrija Radulović
foto: Starsport©

Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem je odlučio da ne povede Radulovića na drugi deo priprema u Tursku smatrajući da tokom proleća neće uspeti da dobije minutažu usled velike konkurencije, te da mu je potrebno da ode negde na kaljenje kako bi sakupio što više minuta u seniorskom fudbalu.

Prvi plan crveno-belih je bio da ga proslede na pozajmicu u svoju filijalu Grafičar i da igra Prvu ligu Srbije, ali talentovani krilni fudbaler je to odbio, smatrajući da ima kvalitet da dobije minute u nekom superligaškom timu.

Zbog toga su ga na Marakani "kaznili" i prekomandovali da trenira sa omladincima do dalje odluke o njegovoj sudbini.

Interesovanja za njega među superligašima očigledno ima, pa je sada na Zvezdi da preseče da li će ga proslediti u neku od ekipa protiv kojih će igrati tokom prolećnog dela Superlige Srbije.

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.