NOVI SUKOB TRENERA I KAPITENA NA ČIZMI! Roma traži način da udovolji Fonseki i reši se golgetera!
Foto: EPA/STR

prevršio meru

NOVI SUKOB TRENERA I KAPITENA NA ČIZMI! Roma traži način da udovolji Fonseki i reši se golgetera!

Džeko je treći najbolji strelac u istoriji rimskog kluba sa 113 postignutih golova

Objavljeno:

Italijanski mediji od jutros bruje o svađi koja se navodno desila između trenera Rome Paula Fonseke i kapitena i najboljeg strelaca Edina Džeka.

Roma danas igra meč Serije A protiv svog dželata iz somine finala Kupa Italije, Specije, a Fonseka je juče potvrdio da Džeko neće biti ni na klupi.

Zvaničan stav kluba jeste da "Dijamant" ima lakših problema s povredom, ali čini se da to nije baš tačno, pogotovo što je sam Fonseka prethodno najavio disciplinsku kaznu.

Paulo Fonseka
foto: EPA/Alessandro di Meo

Naime, italijanski mediji objavili su da se Fonseka naljutio na bosanskog napadača zbog njegovih komentara tokom meča protiv Specije, ali i čestih kritika na račun portugalskog trenera.

Tada mu je zapretio i oduzimanjem kapitenske tranke, piše "Gazetta delo Sport". "Korijere dela Sera" navodi da je Džeko optužio trenera da često odgovornim smatra pojedine igrače te da pravi lošu pripremu utakmica.

Mnogi smatraju da je to glavni razlog zbog kog Džeka danas nema u sastavu, te da mu čak preti sudbina Papua Gomeza koji je otpisan u Atalanti zbog svađe s trenerom Gasperinijem.

Naravno, već se počelo sa spekulisanjem o tome da će Džeko napustiti "Vučicu" do kraja prelaznog roka, a ponovo se počeo povezivati s Juventusom.

Također, "Tutosport" je objavio da je Roma čak u kontaktu s Pari Sen Žermenom. Navodno, Rimljani žele razmenu igrača jer su ponudili Džeka u zamenu za šestomesečnu pozajmicu Maura Ikardija.

Međutim, prve informacije govore da PSŽ nije zainteresovan za takav dogovor, što ne iznenađuje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.