DMITROVIĆ - LIVERPUL 1:0! Navijači se sprdaju sa šampionom Engleske, TRENER EIBARA: Šutiraće dok ne promaši!
Foto: EPA/Javier Etxezarreta

nije loše...

DMITROVIĆ - LIVERPUL 1:0! Navijači se sprdaju sa šampionom Engleske, TRENER EIBARA: Šutiraće dok ne promaši!

Srpski golman je juče savladao kolegu iz Atletika

Objavljeno:

Marko Dmitrović je fenomenalne igre ove sezone krunisao na nesvakidašnji način - srpski golman je dobio poverenje da izvede penal protiv Atletiko Madrida i - pogodio je.

Čuvar mreže Eibara je savladao čuvenog kolegu Jana Oblaka, ali je njegov tim ipak poražen posle preokreta koji je doneo Luis Suarez.

Nakon gola iz igre, Urugvajac je u 89. minutu upravo sa bele tačke zatresao mrežu i učvrstio "Jorgandžije" na vrhu tabele Primere.

Tviter nalogu "Fudbalski humor" logično nije promaklo da istakne podatak da je Dmitrović u 2021. postigao više golova od Liverpula!

Šampion Engleske nije zatresao mrežu rivala u poslednje četiri utakmice u Premijer ligi pa je nakon poraza kod kuće od Burnlija, inače strašni napad Redsa postao sprdnja na Ostrvu.

Sa druge strane, mediji u Španiji su bili iznenađeni što je bivši golman Crvene zvezde dobio priliku da šutira penal, ali je trener Eibara imao jasno obrazloženje svoje odluke.

- Zato što su svi ostali već pali na ispitu. Dmitrović će šutirati dok ne promaši, takva su pravila – rekao je Hoze Luis Mendilibar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.