ITALIJANI KAŽU - GOTOVO JE! Crvena zvezda ima novo pojačanje!
Foto: Profimedia

Danas će sve biti završeno

ITALIJANI KAŽU - GOTOVO JE! Crvena zvezda ima novo pojačanje!

Kako se navodi, dva kluba su postigli dogovor oko obeštećenja

Objavljeno: 09:08h

Italijani kažu: "Sve je gotovo"! Filipo Falko je novi igrač Crvene zvezde.

Tu vest su kasno sinoć objavili brojni italijanski sajtovi poput "Skaj sporta", ali i specijalista za transfere Alfredo Pedula.

Kako javlja upravo ovaj novinar "Gazete delo sport", srpski šampion je pristao da isplati Lećeu obeštećenje u dve rate od po 750.000 evra.

To znači da je italijanski klub na kraju dobio ono što je tražio, a to je 1,5 miliona evra za obeštećenje, dok je Zvezda prvo nudila samo milion.

Filipo Falko
foto: Profimedia

Tako da su se Leće i Zvezda dogovorili dok je ostalo još da crveno-beli dogovore lične uslove sa 28-godišnjim igračem što ne bi trebalo da bude problem.

Mogućnost da posle Serije B u Zvezdinom dresu igra i u Evropi ispostavila se kao presudna, mada je Falko imao i ponude Parme i Sasuola. S tim da ga je Sasuolo hteo samo kao zamenu za Domenika Berardija, dok mu u Zvezdi nude ozbiljnu rolu. Mediji na "čizmi" uvereni su da će zato ceo posao tokom četvrtka i biti finaliziran.

Ovo bi moglo da znači da je Zvezda odustala od angažovanja Simonea Edere iz Torina koji je dugo figurirao kao ozbiljnija opcija nego Falko.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.