Kako Zvezdan Terzić može da vodi Crvenu zvezdu umesto da bude u zatvoru?
Foto: Nemanja Pančić

šta vi mislite?

Kako Zvezdan Terzić može da vodi Crvenu zvezdu umesto da bude u zatvoru?

Protiv Zvezdana Terzića već pet godina vodi se sudski postupak zbog optužbi da je učestvovao u malverzacijama oko prodaje igrača OFK Beograd
Objavljeno:
foto: Nemanja Pančić

Terzićev branilac Ante Bošković kaže da suđenje u ovom postupku traje redovno i navodi da krivac za to što nema presude već pet godina nije Terzić, već sudska vlast jer se u ovom postupku, između ostalog, promenilo troje sudija.

Bošković negira da u ovom postupku ima političkih pritisaka. Kao razloge dugog trajanja postupka Terzićev branilac navodi i manjkavosti optužnice podnete pre šest godina, neutvrđene činjenice i dokaze koji nisu „valjano prikupljeni“.

- U toj istrazi, kao što je poznato, nije učestvovao Zvezdan Terzić, nije mogao da iznese sve dokaze jer je praktično pre pokretanja istrage oteran iz zemlje i kada je otišao na službeni put saopšteno je da se protiv njega vodi postupak - navodi Bošković u odgovoru Insajderu.

Na molbu da kao bivši član Skupštine Crvene zvezde prokomentariše to što je na čelu najvećeg fudbalskog kluba u Srbiji čovek kom se sudi za zloupotrebe prilikom transfera igrača, advokat Ante Bošković kaže da činjenica da je Zvezdan Terzić na čelu ovog kluba upravo pokazuje brigu društva da se Zvezda oporavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.