ENGLEZI KAŽU DA JE MAKSIMOVIĆ PRED VRATIMA LIVERPULA: Predsednik kluba potvrdio da su pregovori u toku!
Foto: Starsport©

novi srbin na enfildu

ENGLEZI KAŽU DA JE MAKSIMOVIĆ PRED VRATIMA LIVERPULA: Predsednik kluba potvrdio da su pregovori u toku!

Brojni engleski mediji tvrde da je Klop izabrao Srbina za rešenje svojih problema u odbrani

Objavljeno:

Izgleda da Liverpul ozbiljno razmišlja o kupovini Nikole Maksimovića iz Napolija usled problema koji ima sa povređenim štoperima.

Pisali smo pre nekoliko dana kako je "Dejli Mejl" napravio listu igrača na poziciji centralnog defanzivca koje bi "Redsi" mogli da angažuju, a sada pojedini portali na Ostrvu navode da je ime srpskog reprezentativca iskočilo u prvi plan i pregovori se uveliko vode.

Novinar portala "Talksport" Džim Vajt napisao je da je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis potvrdio, da je Liverpul ranije bio zainteresovan za Nikolu Maksimovića (29). On dalje piše da bi Srbin došao kao melem na ranu ekipi Jirgena Klopa i rešio sve probleme u odbrani. Doneo bi mir i sigurnost u poslednju liniju, a i nije sklon povredama kao Žoel Matip. Uz to, Vajt piše da je Maksimović prilično visok 192 centimetra, te da odlično igra glavom, što znači da bi kod Klopa bio i opcija više u napadu.

Nikola Maksimović
foto: Profimedia

Portal "Footballfancast" sproveo je anketu među navijačima Liverpula, da li bi klub sa Enfilda trebalo da potpiše Nikolu Maksimovića. Rezultati su bili iznenađujući. Skauzeri su se u gromnoj većini izjasnili za Srbina, čak preko 80 odsto.

Englezi procenjuju da bi Liverpul trebalo da potpiše Nikolu Maksimovića. Pored svih fudbalskih kvaliteta ističu da je i prilično jeftina opcija, jer 15.000.000 evra nije prevelik izdatak za klub sa "Enfilda", posebno za ono što donosi visoki Srbin.

Maksimoviću ističe za šest meseci ugovor s Napolitancima i sva je prilika da neće potpisati novi, pošto pregovori koji traju već mesecima se još nisu mrdnuli s mrtve tačke, jer bi srpski fudbaler veću platu, a Napoli bi da mu smanji i onu sadašnju.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.