TRENUTNO ZA NJEGA NEMA MESTA: Zvezda dogovorila pozajmicu jednog od svojih najvećih talenata!
Foto: Starsport©

bolje za njega da igra

TRENUTNO ZA NJEGA NEMA MESTA: Zvezda dogovorila pozajmicu jednog od svojih najvećih talenata!

Stručni štab je procenio da usled velike konkurencije talentovani krilni fudbaler neće moći da se izbori za veću minutažu na "Rajku Mitiću"

Objavljeno:

Andrija Radulović je jedan od trenutno najvećih talenata Crvene zvezde, ali i dalje je još zelen da preuzme značajnu ulogu u prvom timu, iako je dobijao u nekoliko mečeva priliku od trenera Dejana Stankovića tokom jeseni.

Međutim, na Marakani su mišljenja da bi za njega bilo najbolje da ode na pozajmicu kako bi imao priliku da skuplja minute koji su mu u njegovim godinama neophodni.

Andrija Radulović, FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Njegova najveći problem je izuzetno oštra konkurencija na pozicijama koje bi on mogao da pokriva, pošto Zvezda na levom krilu sad ima Kataija, Gavrića i očekuje se dolazak Edere, a na desnoj strani su El Fardu Ben i Slavoljub Srnić, pa je jasno da u takvoj konkurenciji on može teško da se izbori za minute.

Zato će on prolećni deo sezone igrati u Grafičaru, gde će dobiti priliku da na 17 mečeva u Prvoj ligi Srbije stekne još potrebnog seniorskog iskustva, prenosi "Mozzartsport".

Radulović će se Grafičaru priključiti po povratku Zvezdine ekspedicije s Kipra sa prvog dela priprema.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.