JOVIĆEVO PRVO OBRAĆANJE U FRANKFURTU: Hoću da zaboravim sve što je bilo!
Foto: Profimedia

na novom početku

JOVIĆEVO PRVO OBRAĆANJE U FRANKFURTU: Hoću da zaboravim sve što je bilo!

Srpski fudbaler je optimista da će se vratiti u Real na leto

Objavljeno:

Luka Jović prvi put se obratio javnosti povodom povratka u Ajntraht iz Frankfurta.

- Presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Osećam se fenomenalno. Biće mi čast da u narednim mesecima nosim dres ovog kluba. Uspostavio sam posebnu vezu sa ovim klubom i mislim da je povratak u klub koji mi je u srcu pravi potez. Daću sve od sebe - istakao je Luka i dodao:

- Nema nikakve sumnje, u Madridu sam sazreo i napredovao kao igrač. Morate imati u vidu da nisam igrao u kontinuitetu i da će mi biti potrebno vreme da se vratim na pravi kolosek. Trenirao sam rame uz rame sa nekim od najboljih igrača sveta! Optimističan sam o svom povratku u Madrid, siguran sam da će sve biti u redu oko toga.

Luka Jović
foto: Profimedia

Neće srpskom fudbaleru biti problem da se navikne na rad u prethodnom klubu, jer je tu ostala većina igrača sa kojima je igrao u prethodnom mandatu.

Među kojima je i reprezentativni saigrač Filip Kostić.

- Održavao sam komunikaciju sa nekoliko igrača. Čini mi se da je i njima drago što sam se vratio. Motivisan sam kao i prvog dana kada sam došao u Frankfurt. Pokušaću da zaboravim prethodni period. Krećem od nule i želim da pomognem timu - izjavio je na kraju srpski napadač.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.