STANOJEVIĆ ODLUČIO DA NJIH DVOJICU NE VODI U TURSKU: Partizan putuje u Belek bez ukupno 5 igrača!
Foto: Starsport©

još su zeleni

STANOJEVIĆ ODLUČIO DA NJIH DVOJICU NE VODI U TURSKU: Partizan putuje u Belek bez ukupno 5 igrača!

Trojica ostaju u Beogradu zbog turneje sa reprezentacijom po SAD

Objavljeno: 10:01h

Partizan ovog petka kreće na pripreme u Tursku, a Aleksandar Stanojević tamo neće povesti dvojicu 18-godišnjih igrača, Nikolu Čolića i Denisa Stojkovića.

"Sportski žurnal" ističe da je u Humskoj procenjeno da dva talentovana fudbalera su još "zelena" za konkurenciju u prvom timu crno-belih, te će tokom proleća tražiti minutažu na pozajmicama u nekom superligaškom klubu.

FK Partizan, FK Napredak, Nikola Čolić
foto: Starsport©

Inače, i Stojković i Čolić su jesenas odigrali po sedam utakmica za crno-bele. S tim da je Čolić na terenu proveo sve skupa 130 minuta – i postigao gol na debiju protiv Napretka – dok je Stojković imao nešto više šansi da se pokaže: 181 minut i asistencija u pobedi u Surdulici.

Podsetimo, Partizan danas putuje u Tursku, a pored Stojkovića i Čolića u avionu neće biti ni Aleksandra Popovića, Slobodana Uroševića ni Filipa Stevanovića, koji će biti sa reprezentacijom Superlige na turneji po SAD.

Partizan je u Tursku poveo sledeće igrače:

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Lazar Slavković; Odbrana: Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Aleksa Purić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić; Vezni red: Saša Zdjelar. Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Holender, Aleksandar Lutovac,Vanja Vlahović, Nikola Jović, Lazar Marković, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Mihajlo Petković; Napad: Žan Kristof Bajbek, Nikola Štulić, Samed Baždar i Marko Milovanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.