SIN ANDRIJE KALUĐEROVIĆA NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Preživeo udar 20.000 volti! Nažalost, urađena je i amputacija!
Foto: Starsport©

Lekari su u čudu

SIN ANDRIJE KALUĐEROVIĆA NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Preživeo udar 20.000 volti! Nažalost, urađena je i amputacija!

Dečak je uspeo da preživi i ostavio je lekare u čudu

Objavljeno:

Sin srpskog fudbalera Andrije Kaluđerovića (33) nije životno ugrožen, stanje mu je trenutno stabilno, amputirana mu je šaka i tri prsta na nozi, javljaju "Novosti".

Nalazi se u Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, bio je u veštački izazvanoj komi, ali je trenutno svestan šta se dešava i unutrašnji organi sedmogodišnjeg dečaka Lazara su na svu sreću prošli bez povreda.

Ovo su, prema saznanjima "Novosti", precizne informacije o zdravlju povređenog dečaka, koji je nedavno preživeo tešku nesreću prilikom igranja u selu Lovćenac kod Bačke Topole. Dakle, život mu nije u opasnosti kako se u prvi mah mislilo na osnovu netačnih i neproverenih informacija koje su kružile poslednjih dana.

Andrija Kaluđerović
foto: Starsport©

Srednji sin Kaluđerovića se povredio tako što je trčao i zakačio žicu dalekovoda, koju je oborio vetar. Otkinuta žica je visila sa bandere. Takođe, netačna je informacija da se nesreća desila prilikom kontakta sa ogradom komšije, koja je bila pod naponom, što je potvrdio i sam fudbaler u svojoj izjavi.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Rada i brojnih drugih klubova je razumno, s obzirom na situaciju, bio nedostupan za komentar o stanju deteta, koje srećom nije životno ugroženo.

Andrija Kaluđerović
foto: Starsport©

Ono što je poznato jeste i da su doktori u čudu kako je sedmogodišnji sin Kaluđerovića preživeo takav udar struje , u neku ruku je i medicinski fenomen, s obzirom na napon koji protiče kroz žice dalekovoda (20.000 volti!).

Po saznanjima "Novosti", lekari su odlučili da mali Lazar provede neko vreme u veštačkoj komi zbog bolova izazvanih udarom struje, ali stanje mu se popravilo. Sada je budan i svestan.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.