STANKOVIĆ ZADOVOLJAN USLOVIMA NA KIPRU: Momci su fenomenalni, probaćemo da sprovedemo dosta jaku taktičku zamisao!
Foto: Printscreen/fkcrvenazvezda.com

nema primedbe

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN USLOVIMA NA KIPRU: Momci su fenomenalni, probaćemo da sprovedemo dosta jaku taktičku zamisao!

Ovde imamo mirnoću, treniramo dvaput dnevno i spremamo se za dalje - kaže trener Zvezde

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pohvalio je danas uslove na Kipru, kao i svoje fudbalere, za koje je rekao da su u odličnom fizičkom stanju.

- Bilo bi čudno da su pripreme lake. Momci su fenomenalni. Došli su u odličnom stanju posle odmora. Svi su se pojavili u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i drugim stvarima koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalizma i želje da se spreme što bolje, da u nastavku sezone opravdamo ono gde smo - rekao je Stanković za klupsku televiziju.

Dejan Stanković, FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Zvezda je od ponedeljka na prvom delu priprema na Kipru.

- Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu što nam je obezbedio ovakve uslove. Ovde imamo mirnoću, treniramo dvaput dnevno i spremamo se za dalje. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove - kazao je Stanković.

Šef stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana, otkrio je i plan predstojećih treninga.

- Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre svega dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo - istakao je Zvezdin trener.

Fudbaleri crveno-belih će se prema planu u Beograd vratiti 18. januara, a već dva dana nakon toga sledi put u Tursku na drugi deo priprema.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.