Mitrović: Znam da pre nije bilo kako treba, ali molim navijače da veruju u nas!
Foto: Dado Đilas

hoćete li ići na utakmicu?

Mitrović: Znam da pre nije bilo kako treba, ali molim navijače da veruju u nas!

On je dodao da bi pobeda dodatno unela pozitivnu energiju u ekipu
Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak, 5. septembra igra svoj prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Republike Irske, a naši igrači sa puno optimizma očekuju početak ovog ciklusa.

- Svaki početak je važan, a naše iskustvo iz prethodnih nekoliko kvalifikacija govori nam da pred sobom imamo veoma bitan duel. Ranije se dešavalo da uđemo u ciklus sa minusom i onda jurimo rezultate tokom kvalifikacija, sada želimo tri boda kako bi s osmehom dočekali oktobarske mečeve - rekao je Zoran Tošić.

foto: Dado Đilas

On je dodao da bi pobeda dodatno unela pozitivnu energiju u ekipu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Očekujem lepu atmosferu, znamo da narod voli reprezentaciju i uvek priželjkuje pobedu. Na nama je da pružimo maksimum ,a ljudi će to da prepoznaju. Ostali smo pozitivni, posle svega nemamo mnogo izbora. Ponavljam, pobeda bi nam mnogo donela, ne samo tri važna boda, nego i još veće samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija - ocenio je Tošić.

Napadač "orlova" Aleksandar Mitrović priželjkuje navijače, koji će nacionalnom timu pružiti podršku u ovim kvalifikacijama.

24 miliona razloga zašto Srbija mora da dobije Irsku! (FOTO)

- Pred nama je veoma značajan meč i ja bih zamolio navijače da dođu u što većem broju. Treba nam podrška. Znam, nije sve u prošlosti bilo kako treba, ali voleo bih kada bismo zajedno ušli u meč a onda na kraju da se radujemo zajedno. Želimo svi u Rusiju - poručio je Mitrović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.