Mesi povređen igrao za Argentinu: Nisam mogao da se ne vratim!
Foto: Reuters

tu je kaže najsrećniji

Mesi povređen igrao za Argentinu: Nisam mogao da se ne vratim!

Fudbaler Barselone je rekao posle povratničkog meča da nije želeo nikoga da obmane svojim odlaskom iz reprezentacije
Objavljeno:

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi rekao je da je srećan što ponovo nastupa za reprezentaciju Argentine i dodao da nije želeo da obmane nikoga kada je doneo odluku da više ne nastupa za nacionalnu selekciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Hvala svima na podršci i naklonosti. Zahvalan sam što sam ponovo u reprezentaciji. Kada sam rekao da više neću igrati za reprezentaciju nisam to uradio da bih nekoga obmanuo, već sam se zaista tako osetio, ali na kraju nisam mogao da se ne vratim. Nastaviću da igram za reprezentaciju jer sam ovde srećan - rekao je Mesi na konferenciji za novinare posle utakmice s Urugvajem.

foto: Reuters

Heroj nacije se vratio! Mesijev gol za pobedu u povratku, navijači padali na kolena pred njim! (FOTO) (VIDEO)

"Gaučosi" su u noći između četvrtka i petka pobedili Urugvaj 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a strelac jedinog pogotka bio je Mesi u 43. minutu.

Mesi je u junu, posle poraza u finalu Kupa Amerike, trećeg uzastopnog neuspeha Argentine u finalima takmičenja, saopštio da se povlači iz reprezentacije, ali je posle razgovora sa novim selektorom Edgardom Bausom, 12. avgusta saopštio da se vraća u tim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.