ZVANIČNO - ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA KRILNIM NAPADAČEM! Dete kluba po drugi put napušta Marakanu!
Foto: Starsport©

prvi odlazak

ZVANIČNO - ZVEZDA RASKINULA UGOVOR SA KRILNIM NAPADAČEM! Dete kluba po drugi put napušta Marakanu!

Crvena zvezda i Veljko Simić su posle obavljenih razgovora došli do zajedničkog rešenja, a to je u ovom trenutku sporazumni raskid ugovora - stoji u saopštenju

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da je sporazumno prekinuo saradnju sa Veljkom Simićem.

- Crvena zvezda i Veljko Simić su posle obavljenih razgovora došli do zajedničkog rešenja, a to je u ovom trenutku sporazumni raskid ugovora. Krilni napadač će u narednim danima potražiti novu sredinu za dokazivanje. Po povratku u Crvenu zvezdu Simić se uvek maksimalno zalagao i prikazivao veliku brobu na terenu, bio je na raspolaganju, kako bivšem treneru Vladanu Milojeviću, tako i trenutnom šefu stručnog štaba Dejana Stankoviću. Crvena zvezda izražava zadovoljstvo što je Zvezdino dete imalo priliku ponovo da obuče crveno-beli dres i u utakmica u kojima je beležio nastupe ostavljao srce na terenu - navodi se na sajtu crveno-belih.

Veljko Simić
foto: Espreso.co.rs

Simić (25) je ponikao u Omladinskoj školi natrofejnijeg srpskog kluba. Kada je postao punoletan, kao veliki talenat je otišao u Bazel. Nije dobio priliku u seniorskom timu švajcarskog velikana, ali je igrao na pozajmicama u Domžalama, Šafhauzenu i Kjasu, a onda nakratko u Vinterturu.

U Superligu se vratio 2018. kao član Zemuna, a odličnim partijama se brzo preporučio klubu sa Marakane koji ga je vratio u svoje redove.

Veljko Simić
foto: Emilija Jovanović

Debi iz snova za Zvezdu je imao u avgustu iste godine kada je postigao gol posle samo jednog minuta u igri, u pobedi nad Voždovcem (2:1). U utakmici protiv Trepče je bio strelac čak četiri gola čime je stao "rame uz rame" sa legendama kluba Borom Kostićem, Kostom Tomaševićem i Duletom Savićem.

Za šampiona Srbije je ukupno odigrao 62 utakmice i dao 15 golova, a osvojio je dve tiule nacionalnog prvaka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.