Konačno se oglasio i Zvezdan Terzić! Govorio je o Kataiju, kvalifikacijama, novim titulama, Mamiću...
Foto: Fonet

imap je šta da kaže

Konačno se oglasio i Zvezdan Terzić! Govorio je o Kataiju, kvalifikacijama, novim titulama, Mamiću...

Leto je maltene iza nas, a svoje utiske o partijama srpskog šampiona u Evropi, o završenom prelaznom roku i drugim temama, izneo je Zvezdan Terzić
Objavljeno: 19:51h

Nakon neuspenih kvalifikacija za Ligu šampiona, potom i Ligu Evrope, Crvena zvezda ponovo na jesen neće igrati na međunarodnoj sceni.

Leto je maltene iza nas, a svoje utiske o partijama srpskog šampiona u Evropi, o završenom prelaznom roku i drugim temama, izneo je Zvezdan Terzić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O PARTIJAMA U EVROPI

foto: Fonet

- Žao mi je što nismo ispunili velika očekivanja armije navijača vezanih za plasman u neku od liga UEFA. Sa druge strane ostaje nam vremena da napravimo ozbiljnu analizu o tome da li su ta očekivanja realna. Upozoravali smo da nas čeka težak put, da će nam biti potrebno mnogo sreće. Mislim da smo dali maksimum u ovim okolnostima i da nismo imali sreće prilikom žreba. Dobili smo teške rivale, ekipe koje dugo igraju zajedno. I pored toga bili smo na pragu da prođemo Ludogorec. Kako vreme odmiče ostaje sve veći žal za rezultatom i greškama koje su se potkrale. Takve stvari se ne smeju dešavati na ovakvim utakmicama. Želim da se izvinim za meč u Italiji protiv Sasuola. Bilo je nedopustivo slabo, to više ne smemo da dozovlimo sebi. To je nedopustivo. Mogli smo da ostavimo bolji utisak.

Zbog odbijanja od strane Delija, Srbi su glumili Hrvate za 10 evra i sendvič! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.