ZNALI SU DA JE ZARAŽEN I POSLALI GA NA TEREN: Veliki skandal u Kopa Libertadores! Golman branio s koronom!
Foto: EPA/Marcelo Endelli

veliki prestup

ZNALI SU DA JE ZARAŽEN I POSLALI GA NA TEREN: Veliki skandal u Kopa Libertadores! Golman branio s koronom!

Ukoliko se ove sumnje potvrde kao istinite, sigurno ih čeka velika kazna

Objavljeno: 20:39h

Veliki skandal je izbio u Južnoj Americi posle prvog meča polufinala u Kopa Libertadores između Boke juniors i Santosa, a u epicentru je golman brazilskog tima.

Džon Viktor Masijel Furtado je branio svih 90 minuta na "Bombonjeri" iako je bio zaražen koronavirusom, a da stvar bude još gora, za to su znali u brazilskom klubu, kako se spekuliše u javnosti.

Kako pišu tamošnji mediji, čuvar mreže, kao i igrač Vagner Leonardo, su bili u protokolu za ovaj meč, a sada se nalaze u karantinu u hotelu u kome je brazilski klub odseo u Buenos Ajresu.

Iz kluba su potvrdili da su obojica bili pozitivni na testu na Covid-19.

Ostatak tima se vratio kući, dok su pomenuta dvojica ostala u Argentini gde će im se odraditi dodatni pregledi i ono što je najvažnije, da se utvrdi da li su bili akteri meča sa pozitivnim nalazom testa na koronavirus i da li su bili svesni toga.

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, Santos nesumnjivo čeka žestoka kazna, mada izveštaji medija navode da je brazilski klub, pre polaska u Argentinu, uredno poslao rezultate testa u sedište CONMEBOL-a, i da su svi igrači bili negativni.

Sumnju da nešto nije u redu izazvala ja i odluka brazilskog tima da na poluvremenu ne ulazi u svlačionicu, nego da ostane na terenu, uz klupu za gostujući tim, gde su igrači predahnuli sve do početka drugog poluvremena.

To može da ukazuje na to da su u Santosu znali da su im dva igrača pozitivna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.