POKETINO PRAVI PAKLENI NAPADAČKI TRIO U PARIZU: Nišani najvećeg heroja Mančester sitija!
Foto: AP

spremaju bombu

POKETINO PRAVI PAKLENI NAPADAČKI TRIO U PARIZU: Nišani najvećeg heroja Mančester sitija!

Prema najnovijim informacijama koje je objavio jedan od vodećih fudbalskih agenata Bruno Saten, PSŽ planira dovođenje Kuna Aguera

Objavljeno:

U prvoj utakmici na klupi Pari Sen Žermena Maurisio Poketino je osvojio bod, ili bolje reći izgubio dva, u gostima kod Sent Etjena (1:1), a do kraja meseca želi da napravi određene promene u timu. Prirodno, novi trener ima plan da dovede neke igrače, a neke da proda.

Prema najnovijim informacijama koje je objavio jedan od vodećih fudbalskih agenata Bruno Saten, PSŽ planira da angažuje Serhia Aguera.

Serhio Aguero
foto: EPA

Aguero na leto postaje slobodan igrač i francuski prvak veruje da će se rastati sa Mančester sitijem, a da će ujedno biti spreman da karijeru nastavi u Parizu. Vicešampion Evrope će mu svakako ponuditi dobar ugovor.

Poketino smatra da bi se njegov sunarodnik odlično uklopio u špicu napada u kom bi još bili Mbape i Nejmar.

Maurisio Poketino
foto: Starsport©

Tridesetdvogodišnji "Kun" je od 2011. godine igrač "Građana" sa kojima je osvojio sve osim Lige šampiona, a u Parizu je upravo taj trofej ono što oduvek žele.

Ovaj transfer deluje dodatno realna ako Siti uspe da angažuje još slavnijeg Argentinca, Lionela Mesija iz Barselone, mada je Pari Sen Žermen zainteresovan i za njegove usluge.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.