MIHAJLOVIĆ OPLEO ŽESTOKO: Neću da držim jezik za zubima! Daju nam kartone kao da je Siniša Mihajlović na terenu!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

krivo mu zbog remija

MIHAJLOVIĆ OPLEO ŽESTOKO: Neću da držim jezik za zubima! Daju nam kartone kao da je Siniša Mihajlović na terenu!

Srpski stručnjak je bio izuzetno nezadovoljan suđenjem

Objavljeno: 19:18h

Siniša Mihajlović je istakao veliko nezadovoljstvo suđenjem koje je imala njegova Bolonja u duelu protiv Udinezea koji je završen 2:2.

Ekipa srpskog stručnjaka je bila blizu osvajanja tri boda, ali su u sudijskoj nadoknadi primili gol, iako je celo drugo poluvreme igrala s igračem manje.

Upravo to je razlog zašto je posle meča Mihajlović rekao da mora da kaže nešto o suđenju.

- Dok smo bili sa 11 na terenu, nije bilo igre, da smo ostali kompletni, pobedili bismo. Kada smo ostali sa desetoricom, ovo što se desilo bilo je logično. Nervira me jer je gol postignut u nadoknadi vremena. I ono što mi se nije svidelo je suđenje. Imamo najviše kartona u Evropi, čak iako Siniša Mihajlović nije u timu, nego deca. Njihovog igrača nisu isključili iako je bio sličan prekršaj kao i naš. Moram da kažem, ne mogu da držim jezik za zubima. Lakše je upozoriti 20-godišnjeg Svanberga nego De Pola - kaže Mihajlović.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Dodaje da mu je žao igrača koji su ostali bez celog plena.

- Žao mi je momaka, zaslužili su pobedu. Igrali su dobro, nism mnogo rizikovali. Da su dali gol ranije, u redu, ali ovako ostaje gorak ukus u našim ustima. Držali smo se dobro sve do kraja, ostaje žal za pobedom.

Ovo je bio peti uzastopni remi Mihajlovićeve ekipe.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Simone Arveda

- Nije dovoljno dobro vama novinarima, nije ni meni. Do desetog kola nismo imali nijedan remi, sad ih je pet. Nadamo se da ćemo pobediti sledeći put. Imamo mnogo povreda, plus kartoni, stalno smo u minusu. Ipak, oni koji su na terenu, daju sve od sebe - dodao je srpski trener.

Kaže da ne može da ćuti na sudijske nepravde.

- Uvek kažem ono što mislim. Kada nije u redu, kažem to. Ljudi iz kluba će videti šta treba da se uradi. Ne mogu da prihvatim da je svaki prekršaj za žuti karton, celog prvenstva nam sude tako - zaključio je trener Bolonje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.