KONAČNO SE I MENI PRUŽILA PRILIKA DA IGRAM ZA PARTIZAN: Bivši igrač crno-belih obrazovao novo pojačanje!
Foto: Printscreen/Youtube

uzbuđen je

KONAČNO SE I MENI PRUŽILA PRILIKA DA IGRAM ZA PARTIZAN: Bivši igrač crno-belih obrazovao novo pojačanje!

Usadio mu je želju da zaigra za beogradski klub

Objavljeno: 13:01h

Posle silnih peripetija i oprečnih informacija na kraju se sve raspetljalo i Džoš Perkins je postao novi igrač Partizana.

Crno-beli su pronašli konačno igrača za pozicije plejmejkera i beka, a Amerikanac bi trebalo u sredu da doputuje u Srbiju i priključi se novom timu, te ne krije uzbuđenje zbog toga.

Njemu je o klubu pričao bivši igrač Najdžel Vilijams-Gos s kojim je igrao na istom univerzitetu, Gonzaga, a koji je prvu sezonu u Evropi odigrao baš u dresu beogradske ekipe.

Najdžel Vilijams Gos
foto: Dado Đilas

- Postali smo i ostali bliski prijatelji dok smo igrali za Gonzagu. Posle sezone u Partizanu došao je do fakulteta, pričao nam o neverovatnoj atmosferi u Beogradu, 'ludoj' publici, ogromnoj tradiciji kluba i prilici koju je dobio. Eto, sada se ta prilika pruža meni. Kako da ne budem uzbuđen? - rekao je Perkins za "Mozzartsport".

Dolazak u Beograd će mu omogućiti da se vidi sa još jednim bivšim saigračem iz studentskih dana, Filipom Petruševim.

Filip Petrušev
foto: aba-liga.com

- Sigurno je da ćemo da se vidimo. Mislim da ne moram da vam posebno napominjem ko je Filip. Sjajan tip, igrač, saigrač...

Navijači su mu već preplavili Instagram porukama, ali zbog pandemije koronavirusa i mera prevencije neće u skorije vreme biti prilike da zaigra pred njima.

- Voleo bih da to bude što pre, ali kao što znate, ne zavisi od nas, već od zdravstvene situacije. Na meni je da pokušam da pomognem timu da ostvari sve ciljeve i budite sigurni da ću dati sve od sebe - poručio je dosadašnji igrač poljskih Glivica.

(Espreso.co.rs)

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.