VAR PENAL IZJEDNAČIO JUNAJTED S LIVERPULOM: Čekićar Suček zakucao Evertonovu seriju pobeda! (VIDEO)
Foto: EPA/Carl Recine

Premijer liga, 17. kolo

VAR PENAL IZJEDNAČIO JUNAJTED S LIVERPULOM: Čekićar Suček zakucao Evertonovu seriju pobeda! (VIDEO)

Kao što tradicija nalaže i sada se prvog dana Nove godine u Engleskoj igrao fudbal, a odigrane su dve utakmice u okviru 17. kola Premijer lige

Objavljeno: 23:01h

Mančester junajted je iskoristio dva uzastopna kiksa Liverpula i sada već možemo govoriti da su se "crveni đavoli" umešali u borbu za titulu, iako je u jednom trenutku delovalo da će i ove godine biti daleko od toga.

Sada su trijumfom na "Old Trafordu" protiv Aston Vile 2:1 se izjednačili sa šampionima sa "Enfilda" na tabeli sa po 33 boda.

U 40. minutu sjajno izveden napad domaćina. Pogba je imao svoju minijaturu na sredini terena i proigrao Rašforda, a ovaj iz prve uposlio Van Bisaku koji trči po desnoj strani i ubacuje na petera, a tu je brži od svih Marsijal i glavom sprovodi loptu u mrežu.

Ali u 57. minutu su gosti kazni neorganizovanost i neozbiljnost igrač Junajteda, Griliš je ubacio loptu na peterac, ona je prošla kroz "šumu" nogu i stigla do usamljenog Bertrana Traorea kome nije bilo teško da savlada De Heu.

Međutim, samo 2 minuta kasnije jedna pomalo sporna situacija. Duel Luiza i Pogbe u šesnaestercu Aston Vile, bilo je tu povlačenja samo pitanje da li dovoljno za dosuđivanje najstrože kazne. Francuz je pao, a sudija je pokazao na "belu tačku", što je potvrdio VAR.

Siguran izvođač je bio ko drugi nego Bruno Fernandeš i tako postavio konačnih 2:1.

Serija trijumfa Evertona je prekinuta u Londonu od strane Vest Hema.

Suček je, kao najbolji "čekićar", zakucao "karamele" 1. januara i tako im čestitao Novu godinu.

Ovim porazom je prekinut niz od 4 uzastopna trijumfa ekipe Karla Anćelotija koja je taman ponovo bila uhvatila prikjučak za timovima koji se bore za vrh tabele.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.