EL PISTOLERO JE OPALIO: Atletiko čuva vrh, Valensija pala!
Foto: Profimedia

16. kolo LA LIGE!

EL PISTOLERO JE OPALIO: Atletiko čuva vrh, Valensija pala!

Igraju se poslednje utakmice 16. kola

Objavljeno: 22:35h

Fudbaleri Granade savladali su Valensiju sa 2:1 u 16. kolu LaLige.

U centru pažnje u ovom meču je bio sudija Vega, koji je pokazao čak tri crvena kartona – Duarteu iz Granade, odnosno Džejsonu i Gvedešu kod gostiju.

Valensija je povela na ovom susretu u 36. minutu, kada je Kevin Gameiro postigao gol na asistenciju Denisa Čeriševa.

U trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena Kenedi je izjednačio pogotkom iz slobodog udarca, da bi Molina u finišu doneo sva tri boda Granadi.

Granada je ostala sedma sa 24 boda, dok je Valensija na 15. poziciji i ima 15 bodova, baš kao Elče i Valjadolid.

Fantastični Luis Suarez doneo novu pobedu Atletiko Madridu

Atletiko Madrid je večeras na svom terenu pobedio Hetafe sa 1:0 u meču 16. kola La Lige.

Madridski klub uspeo je da dođe do nove pobede koja će ih ostaviti na prvoj poziciji na tabeli. Junak Atletika i večeras je bio sjajni Luis Suarez koji je postigao jedini pogodak na utakmici.

Odlučujući trenutak meča desio se u 20. minuti kada je glavom postigao gol iskusni Suarez za kojeg je ovo bio osmi na 11 mečeva za Atletiko.

Samo šest minuta kasnije Suarez je ponovo bio u sjajnoj šansi kada je šutirao sa deset metara nakon kornera, ali ovaj put lopta ide tik iznad prečke gola Hetafea.

U drugom delu Atletiko je iskusno čuvao svoju prednost, ali je Hetafe u finišu mogao do remija. Najbolju šansu gosti su propustili u 87. minutu kada je Timor sjajno šutirao iz slobodnjaka, ali lopta ide iznad prečke.

Atletiko je na kraju uspeo da slavi sa 1:0, i prvi je sa 35 bodova i dva meča manje u odnosu na drugoplasirani Real Madrid. Hetafe je na 14. poziciji sa 17 bodova.

U istom terminu igrali su Selta i Hueska, a domaći su slavili sa 2:1. Golove za Seltu postigli su Nolito i Aspas, a jedini pogodak za gostujući tim zabio je Seoane.

LaLiga, 16. kolo Granada – Valensija 2:1 (1:1) Kenedi 45+3, Molina 88 – Gameiro 36 19:15 Atletiko Madrid – Hetafe Suarez 20' 19:15 Selta – Ueska 21:30 Elče – Real Madrid

Četvrtak: 14:00 Bilbao – Sosijedad 16:15 Osasuna – Alaves

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.