U Evropi su održali Zvezdi lekciju, a kod kuće su zbog neviđene gluposti izgubili 3 boda!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

U Evropi su održali Zvezdi lekciju, a kod kuće su zbog neviđene gluposti izgubili 3 boda!

Ogroman propust administracije skupo je koštao Sasuolo u Seriji A
Objavljeno: 17:02h

Sasuolo je u strašnoj formi na startu sezone, što smo imali prilike da se uverimo u dvomeču sa Crvenom zvezdom, ali je izgubio čelnu poziciju u Seriji A zbog administrativne gluposti koju su operativci kluba napravili prethodnog vikenda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tim iz Ređo Emilije je na svom terenu pobedio Peskaru 2:1, ali je ostao bez pobede i tri boda za "zelenim stolom", pošto je na tom meču za njih zaigrao igrač koji nije imao pravo nastupa.

foto: AP

Antonino Raguza je debitovao za Sasuolo u poslednjih 20 minuta meča, ali je kasnije otkriveno da on nije smeo uopšte da bude u protokolu, jer nije licenciran za novu sezonu posle prelaska iz Ćezene.

Iz Ređo Emilije su poručili da su na vreme poslali dopis da se registruje Raguza i najavljuju žalbu, dok čelnici Serije A tvrde da nikakav dopis o promeni među licenciranim fudbalerima nisu dobili i zato su im oduzeli pobedu i tri boda.

foto: Profimedia

Tako je Sasuolo spao sa 1. na 13. mesto na tabeli, iako je bio uz Juventus, Sampdoriju i Đenovu jedini tim sa dve pobede na startu nove sezone.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.