SVIRAJ KRAJ: ZAŠTO MURINJO TAKO ČESTO GLEDA NA SAT? Da nije ovog podatka, stvari bi izgledale drugačije za "Pevce"!
Foto: EPA/Matt Dunham

NERVOZA

SVIRAJ KRAJ: ZAŠTO MURINJO TAKO ČESTO GLEDA NA SAT? Da nije ovog podatka, stvari bi izgledale drugačije za "Pevce"!

Da su se utakmice igrale do 80. minuta, Murinjova ekipa bi bila na čelu lige

Objavljeno:

Žoze Murinjo se ni u jednom klubu nije zadržao duže od tri sezone. A obično bi druga bila najbolja, kada bi igrači prihvatili njegov sistem i ušli u seriju dobrih rezultata koju bi krunisali bar jednim trofejom.

U trećoj bi usledio raspad sistema, Portugalac bi se posvađao maltene sa svima u klubu i, svojevoljno ili ne, napustio isti.

Žoze Murinjo
foto: EPA

U Totenhemu se, posle slabašne prve sezone, nadaju da će pod Murinjovim vođstvom konačno doći do trofeja. Poslednji su osvojili 2008. godine, i to u Liga kupu Engleske.

Do pre nekoliko nedelja, stvari su izgledale odlično u Premijer ligi. Ali "Pevci" su bez pobede na poslednja četiri meča i zbog toga su pali na peto mesto na tabeli, što je frustrirajuće za Portugalca.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile zanimljive statistike koje se vežu za rezultate Totenhema u sezoni 2020/21. Naime, Spursi su izgubili čak devet bodova u poslednjih 10 minuta utakmice, pa se nekadašnji trener Porta, Intera, Čelsija, Real Madrida i Mančester junajteda može primetiti kako svako malo gleda na sat, kao da je uveren da će to "prokleto vreme" tek da dođe.

Da su se utakmice igrale do 80. minuta, a Totenhem nije gubio bodove, tada bi Murinjova ekipa definitivno bila na čelu lige, pa će Portugalac u nastavku sezone morati da s igračima pronađe rešenje za taj problem i da zaustavi primanje golova u završnicama utakmica.

Juče je na Molinou protiv Vulvsa Totenhem vodio od prvog minuta, ali je u 85. primio izjednačujući pogodak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.