PIKSI VEĆ POČEO DA OKUPLJA STRUČNI ŠTAB: Poznato je ko će mu biti prvi pomoćnik kad preuzme reprezentaciju?!
Foto: Starsport©

uveliko radi

PIKSI VEĆ POČEO DA OKUPLJA STRUČNI ŠTAB: Poznato je ko će mu biti prvi pomoćnik kad preuzme reprezentaciju?!

Do Božića bi sve trebalo da bude i ozvaničeno

Objavljeno: 21:13h

Ime novog selektora Srbije još nije obelodanjeno, a i javnost navija i sve ukazuje na to da će kormilo "Orlova" u putu ka Mundijalu u Kataru u rukama držati Dragan Stojković Piksi.

"Kurir" javlja da je to takoreći rešena stvar, a sada i otkriva da je Piksi već odlučio ko će mu biti u stručnom štabu, a prvi asistent bi trebalo da bude Boško Đurovski.

Dragoslav Šekularac komemoracija, Boško Đurovski
foto: Starsport©

Ovaj izbor ne bi trebalo da čudi, jer se njih dvojica poznaju skoro 40 godina, zajedno su tokom 80-ih godina prošlog veka igrali u Crvenoj zvezdi. Boško je bio trener Crvene zvezde 2006. i 2007. godine, u periodu kad je Piksi bio predsednik, a kasnije je Đurovski bio asistent Stojkoviću u Nagoji.

Prema informacijama zvanično postavljanje Stojkovića za novog selektora trebalo bi da se dogodi oko Božića. Kako se saznaje, u toku je papirološki proces jer, kao što znamo, Stojković je do skoro bio angažovan pod jakim ugovorom u Kini, i dobio je je platu dok je bez angažmana, ali je zbog reprezentacije odlučio da se odrekne poslednjih šest meseci tog ugovora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.