PREDSEDNIK ZVEZDE NAM JE REKAO: POZDRAVLJAMO BUDUĆE ŠAMPIONE EVROPE! Arigo Saki se seća: Bila je to strastvena noć!
Arigo Saki (levo) i Silvio Berluskoni, Foto: EPA/Giuseppe Farinacci

ne zaboravljaju

PREDSEDNIK ZVEZDE NAM JE REKAO: POZDRAVLJAMO BUDUĆE ŠAMPIONE EVROPE! Arigo Saki se seća: Bila je to strastvena noć!

Imali smo sreće u prvom delu - kaže legendarni trener

Objavljeno:

Kada je Crvena zvezda na žrebu za 1/16 finala Lige Evrope za rivala dobio Milan, mnogi su se prisetili prethodnih duela dva kluba, pogotovo dvoboja iz 1988.

Crveno-beli i crveno-crni su se sreli u drugom kolu tadašnjeg Kupa šampiona, a ti mečevi su ostali nezaboravni i za sve u ekipi italijanskog giganta.

Tako se tadašnji trener Milana, legendarni Arigo Saki, prisetio oba meča u intervjuu za italijanske medije.

- Dok smo vodili velike borbe tokom Svetskog prvenstva 1994, Kostakurta mi je rekao da ga sve te utakmice podsećaju na onu u Beogradu. Imali smo sreće u prvom delu, a moram vam priznati da nisam video naš gol, kao i Virdisov crveni karton. Bila je to strastvena noć - prisetio se 74-godišnji Italijan.

- U drugoj utakmici smo zaslužili pobedu, ali je sudija napravio veliku grešku. Nije nam priznat gol iako je lopta bila metar iza linije. Bilo je tenzije, ali posle utakmice imam jedno lepo sećanje. Predsednik Crvene zvezde (kao i danas – Svetozar Mijailović, op.aut.) i gradonačelnik Beograda (Aleksandar Bakočević, op.aut.) ušli su u naš autobus i poručili: ‘Pozdravljamo buduće šampione Evrope' - ispričao je Saki.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.