ZAŠTO RONALDO NE MORA U SAMOIZOLACIJU, A MI MORAMO?! Italijane ljute "dvostruki aršini"!
Foto: AP

nije fer

ZAŠTO RONALDO NE MORA U SAMOIZOLACIJU, A MI MORAMO?! Italijane ljute "dvostruki aršini"!

Mnogi građani neće moći da provedu Božić sa svojim najmilijima upravo zbog ograničenja koja ne važe za fudbalere

Objavljeno:

Gazeta delo sport piše kako će fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo Božić provesti u Dubaiju.

Ipak, on neće morati u karantin kao ostali građani Italije. Oni koji se od 21. decembra vraćaju na Apenine podležu obaveznoj samoizolaciji, a fudbaleri nisu među njima.

Gazeta piše kako će još bar tri igrača Juventusa praznike provesti van Italije. Oni će po povratku u klub moći da normalno treniraju i dolaze u kontakt s ostatkom ekipe. Naravno, tim mora da trenira izolovano pod uslovom da se igrači redovno testiraju.

Juventus, Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Alessandro DI Marco

Međutim, povlašćenost fudbalera ljuti obične Italijane. Naime, mnogi građani neće moći da provedu Božić sa svojim najmilijima upravo zbog pomenutih ograničenja i mera protiv pandemije.

Pomenuti Ronaldo će 27. decembra u Kataru učestvovati na svečanoj dodeli nagrade "Glob Soker Avords", a dan kasnije ne bi trebalo da se pojavi na zakazanom treningu nakon božićne pauze.

Portugalac se nada da će kratka pauza pomoći "Staroj dami" da dostigne šampionsku formu.

Juventus je trenutno šesti u Seriji A s 24 boda, odnosno 10 manje od vodećeg Milana. U prošlom kolu je na domaćem terenu poražen od Fjorentine sa 3:0, a Ronaldo je nakon te utakmice na Instagramu napisao:

- Znamo da moramo da damo još više da bismo igrali bolje i uverljivije pobedili. Mi smo Juventus i ne možemo prihvatiti ništa drugo osim savršenog na terenu. Nadam se da će nam kratka pauza pomoći da se vratimo jači. Do kraja sezone još je dug put i verujemo da ćemo i dalje slaviti s našim navijačima. Verujte u nas i zajedno ćemo sve postići! Igramo do kraja - poručio je Kristijano.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.