LEGENDA BAJERNA POPLJUVALA TERZIĆA NA TELEVIZIJI: Klop skočio da ga brani! Žestoko mu odbrusio!
Foto: EPA/Adam Davy

nije hteo da prećuti

LEGENDA BAJERNA POPLJUVALA TERZIĆA NA TELEVIZIJI: Klop skočio da ga brani! Žestoko mu odbrusio!

Strateg Liverpula nije mogao da prećuti opaske nekadašnjeg nemačkog reprezentativca

Objavljeno:

Jirgen Klop, trener Liverpula, i legenda Bajerna iz Minhena, Memet Šol, ušli su u javni klinč zbog trenera Borusije iz Dortmunda Edina Terzića.

Čovek iz BiH je nedavno nasledio Lusijena Favra i vodiće "milionere" do kraja sezone, a Šol je u jednoj emisiji na nemačkoj televiziji žestoko kritikovao sve mlade trenere u Bundesligi na čelu sa Terzićem.

Osim njega, on je istakao kako mu se ne dopada ni metodologija i trenera Štutgarta Hansa Volfa, kao i nedavno smenjenog trenera Šalkea Manuela Bauma.

Mehmet Šol
Mehmet Šolfoto: EPA/Marius Becker

- Ti laptop treneri rade drugačije nego normalni treneri. Ne bave se ličnostima igrača već samo taktikom. Rade na osnovu glasina za koje ne znaju da li su proverene. Terzićeve reči su prazne. Ne mogu više da ga slušam. To je kao da priča da će sunce da izađe i sutradan. Njegove analize nisu opipljive. I od mene su na kursu tražili da pričam tim jezikom ali nisam hteo - izjavio je Šol.

Njegove reči čule su se čak do Engleske, a ovakve opaske nije mogao da mu prećuti Jirgen Klop.

Edin Terzić
Edin Terzićfoto: EPA/OLIVER HARDT

- Zašto bi Šol kritikovao trenere? To bi bilo kao da ja pričao o proizvodnji automobila, a nemam pojma o tome. Šol je pokušao da bude trener, ali nije uspeo. Sada govori kao da je popio svu mudrost sveta. Govori o ljudima koje i ne poznaje. Kako to da mu je dosadan neko ko se tek pojavio i nije ranije pričao u javnosti - rekao je Klop.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.