ČEKA SE NOV DATUM: Ništa od derbija sa početka sezone, svi čekamo odluku čelnika kluba i lige!
Foto: EPA/Andrea Di Marco

loš raspored

ČEKA SE NOV DATUM: Ništa od derbija sa početka sezone, svi čekamo odluku čelnika kluba i lige!

Juče je odlučeno da će se utakmica između Juventusa i Napolija odigrati iako je ranije registrovana rezultatom 3:0 za klub iz Torina.

Objavljeno:

Na početku sezone smo trebali gledati derbi ovih ekipa u Torinu, ali utakmica nije odigrana zbog problema sa koronavirusom, gosti nisu doputovali na utakmicu.

Tada je odlučeno da će se meč registrovati u korist Juventusa rezultatom 3:0 što je izazvalo bes Napolitanaca. Čelnici kluba iz Napolija odmah su podneli tužbu koja im je "upalila".

FK Juventus, FK Napoli
foto: EPA

Mada, juče je donesena odluka da se meč mora odigrati i da se treba odrediti termin. Sinoć je objavljeno da će se meč igrati već 13. januara, ali čini se da od toga nema ništa.

FK Juventus, FK Napoli
foto: EPA

Danas je "La Gazzetta dello Sport" objavila da zbog zgusnutog rasporeda meč neće biti odigran tada već da će to najvjerovatnije biti neki termin u januaru na samom kraju sezone nakon što se vidi kako će timovi proći u evropskim takmičenjima.

Međutim, jasno je da se odluka oko novog termina mora doneti brzo, ali kako stvari stoje to verovatno neće biti 13. januara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.