KAPITEN RAZVEZAO JEZIK O IVIĆU ČIM MU JE VIDEO LEĐA: To je možda moglo pre 10 godina, ali sada... Ne vidim čemu to!
Foto: Profimedia

dini ponovo o srbinu

KAPITEN RAZVEZAO JEZIK O IVIĆU ČIM MU JE VIDEO LEĐA: To je možda moglo pre 10 godina, ali sada... Ne vidim čemu to!

Nastavlja Troj Dini da priča o odnosu sa srpskim trenerom jer mnogi misle da je to bio razlog za njegov otkaz u Votfordu

Objavljeno: 13:52h

Troj Dini je odlučio da razveže jezik o Vladimiru Iviću nakon što je srpski stručnjak dobio za mnoge šokantan otkaz u Votfordu.

Naš trener je u nedelju razrešen dužnosti u ovom klubu, iako je ekipa 5 na tabeli sa velikim šansama za plasman u Premijer ligu i doživela samo 4 poraza ove sezone, međutim, čini se da nisu rezultati bili razlog otkazu, već problem u svlačionici.

A kao vođa pobune igrača protiv Srbina se ispostavio kapiten i legenda kluba Troj Dini, koga je uostalom, na poslednjoj utakmici Ivić sklonio van konkurencije za meč.

Troj Dini
foto: EPA/Julian Finney

Sada posle svega je Dini odlučio da priča o tome šta je dovelo do pucanja veze srpskog trenera i igrača, a osim one priče sa pozivom tokom masaže, izneo je i da su tu bila neka Ivićeva pravila koja igrači nisu mogli da prihvate, poput zabrane mobilnih telefona u trening centru.

- Da, nešto takvo nam se dogodilo. Bilo je čudno, kada stigneš u trening centar moraš da ostaviš telefon u kolima. Možeš da ga uzmeš tek posle treninga kada kreneš kući - rekao je Dini i dodao:

Troj Dini
foto: EPA/Rui Vieira

- Da je to period od pre deset godina bilo bi u redu, ali ovako kako svet danas funkcioniše to s telefonima je nepojmljivo. Svi su u kontaktu, sastanci se zakazuju i pomeraju, nemoguće je živeti bez mobilnog telefona. Zamislite ovo, u teretani ste i dobijete poruku da je sastanak ekipe pomeren sa 10 na 10.20 časova. Kratak SMS i svi su obavešteni, ne vidim čemu komplikovanje.

Na kraju, da bi se "oprao" kaže da zapravo ne misli loše o Iviću.

- Svaki trener ima neke svoje bubice. Ne može sve da bude i lepo, mora nešto da bude i uvrnuto. Ivić je imao i neka divna pravila u nekom trenutku koja su zaživela. Generalno, ne mislim da je on loš tip - zaključio je Troj Dini.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.