BAKAJOKO ZVANIČNO U ZVEZDI: Dosadašnji igrač Intera potpisao višegodišnji ugovor sa srpskim šampionom!
Foto: crvenazvezdafk.com

Gotovo

BAKAJOKO ZVANIČNO U ZVEZDI: Dosadašnji igrač Intera potpisao višegodišnji ugovor sa srpskim šampionom!

Crveno-beli su predstavili prvo zimsko pojačanje

Objavljeno: 12:10h

Crvena zvezda je potvrdila dolazak Aksela Bakajoka!

Kako je saopšteno na sajtu kluba, od 11. januara će mladi Francuz zvanično postati igrač kluba s Marakane.

Bakajoko, koji je u Crvenu zvezdu stigao iz Intera i potpisao ugovor na tri i po godine, nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u redove našeg kluba.

- Srećan sam što sam prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Dolazim u klub koji je bio evropski i svetski prvak i veoma sam impresioniran time. Radujem se saradnji sa Dejanom Stankovićem, koji je već sada pokazao da je i odličan trener, baš kakav je bio kao igrač. Sećam se da sam ga gledao kao dete i zaista mi je čast što ću imati priliku da učim od njega. Želim i da poručim navijačima da ću dati sve od sebe da ih obradujem i da ću se maksimalno boriti za Zvezdin grb - rekao je Bakajoko.

Sportski direktor našeg kluba Mitar Mrkela smatra da je dovođenjem Bakajoka urađen odličan posao.

- Bakajoko je igrač koji dolazi iz Intera i najbolje se snalazi na poziciji krilnog napadača, ali može da igra i beka. Ima izuzetne atletske karakteristike, veoma je brz i tip je fudbalera kakav nam je potreban. Verujem da će u budućnosti doprineti našoj igri. Smatram da će ostvariti dobru komunikaciju sa trenerom Dejanom Stankovićem, s obzirom da su period života proveli u istom klubu i govore italijanski jezik. Takođe, imamo dosta ljudi u stručnom štabu koji su Italijani, tako da mislim da će Bakajoku prijati okruženje i da će pružiti maksimum. Slede pripreme, imaće vremena da se spremi dobro, prilagodi zahtevima trenera i upozna sa saigračima. Biće to značajan period da se naviknu jedni na druge - rekao je Mrkela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.