Nikolićev eksperiment uspeo: Partizan se poigrao sa Radom, Leonardo briljirao! (VIDEO)
Foto: Marina Lopicic

7, kolo Superlige

Nikolićev eksperiment uspeo: Partizan se poigrao sa Radom, Leonardo briljirao! (VIDEO)

Crno-beli su delovali kao drugačija ekipa u odnosu na onaj tim sa početka sezone
Objavljeno: 21:56h

Mora se odati priznanje Marku Nikoliću! Uspeo je da promeša karte, priliku da nekim novim igračima, i da uz sve te kombinacije dođe do ubedljive pobede nad neugodnim Radom od 4:0 (2:0).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kao što je i najavljeno Marko Nikolić je napravio dosta izmena u sastavu za utakmicu protiv Rada u okviru 7. kola Superlige. Na golu je bio Kljajić, u tim se vratio Milenković, a Saša Marjanović je po prvi put bio starter. Nikole Đurđića nije bilo ni na klupi, njegovo mesto zauzeo je Uroš Đurđević, poslednje pojačanje crno-belih...

Crno-beli su odmah, u trećem minutu došli do prednosti! Strelac gola bio je Valeri Božinov na sjajnu asistenciju Leonarda.

Na 2:0 povisio je Nikola Milenković u 23. minutu posle dobrog centaršuta Marjanovića, što je opet dokazalo da je Marko Nikolić imao odličan osećaj pre ovog meča!

Leonardo je divno izvedenim slobodnim udarcem u 49. minutu utakmice povisio na 3:0, kada je i golman gostiju Dejanović morao bolje da postavi živi zid!

Konačnih 4:0 postavio je Miroslav Radović, a u tu akciju je ponovo umešan bio Leonardo, koji, ukoliko ovako nastavi, može da postane jedan od omiljenih grobarskih stranaca do sada!

Interesantno, Partizan je utakmicu završio bez trenera zbog isključenja iz prvog poluvremena, dok je Rad morao bez Stefana Batesa, koji je dobio crveni karton zbog faula nad Evertonom Luizom početkom drugog dela igre!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.