Jedan odbio, drugom se ne zna adresa: Muke selektora mlade reprezentacije prekratio Muslin!
Foto: Beta/branislav Bozic/ds

lud zbunjenog

Jedan odbio, drugom se ne zna adresa: Muke selektora mlade reprezentacije prekratio Muslin!

Sivić je dodao da će se Grujić, Maksimović i Živković posle meča u Vićenci vratiti obavezama A selekciji i da neće biti na meču sa Republikom Irskom
Objavljeno: 15:24h

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić za možda i presudan duel sa Italijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo imaće na raspolaganju Marka Grujića, Andriju Živkovića i Nemanju Maksimovića, pošto mu je kolega iz A tima Slavoljub Muslin izašao u susret.

Priliku da debituje dobiće Nemanja Radonjić iz Čukaričkog usled problema sa napadačima.

Srpski vunderkind iz Bajerna odbio poziv u mladu reprezentaciju!

- Hteo sam da pozovem Ožegovića, ali nisam znao na koju adresu jer nema klub. Imamo mnogo problema sa napadačima, Đurđević je pre nekoliko dana tek došao u Partizan, Čavrić i Šaponjić igraju za B timove. Radonjić je pokazao da je vanserijski talenat, čak i 15 minuta na meču mu je dovoljno da ga iskaže. Do mene dolaze priče o njegovom ponašanju, ali siguran sam da će opravdati poverenje i da će prepoznati šta znači dres sa državnim grbom.

Sivić je dodao da će se Grujić, Maksimović i Živković posle meča u Vićenci vratiti obavezama A selekciji i da neće biti na meču sa Republikom Irskom.

- Hvala selektoru Muslinu, velika je stvar što nam je omogućio da nam se priključe trojica dobrih fudbalera - poručio je Sivić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.