IZNENADNA GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA I ZVEZDU: Dva kluba su zagrizla za njega i hoće da ga odvedu s Marakane!
Foto: Starsport©

ovome se nisu nadali

IZNENADNA GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA I ZVEZDU: Dva kluba su zagrizla za njega i hoće da ga odvedu s Marakane!

Nema sumnje da će crveno-beli dati sve od sebe da zadrže mladog i perspektivnog stručnjaka

Objavljeno: 19:29h

Crvena zvezda će tokom zime morati da rešava ne samo budućnost igrača u timu, već čini se i nekih članova stručnog štaba.

Jedan od najvažnijih saradnika Dejana Stankovića, Miloš Milojević, nalazi se na meti dva kluba iz zemlje u kojoj je napravio najveće uspehe u karijeri pre nego što je prihvatio da dođe na Marakanu i bude Stankovićev pomoćnik.

Milojević je bio pravi hit u Švedskoj i izazvao oduševljenje u javnosti kada je prosečnu ekipu Mjalbija za tri sezone doveo iz treće lige do plasmana u Alsvenskan ligu, odnosno najjači rang fudbala u toj skandinavskoj zemlji.

foto: Starsport©

I upravo taj njegov bivši klub je zainteresovan da ga vrati na klupu, jer će na kraju sezone da se rastane sa trenutnim trenerom Mihaelom Lanzom, koji ih prilično uspešno vodi i trenutno su 5. na tabeli, a veruju da bi sa Milojevićem nastavili s dobrim rezultatima kao što je bilo kada je radio prethodni put.

U međuvremenu, interesovanje za njega se pojavilo i u Getebrorgu, odnosno, tamošnjem drugoligašu Ergriteu koji još nije pronašao trenera posle otkaza Ketihu Milenu.

Zbog toga su mišljenja da bi Milojević bio dobro rešenje s obzirom na njegove prethodne rezultate koje je pravio u švedskom fudbalu, te na osnovu toga smatraju da bi mogao da ih vrati u elitu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.