Dinamo čudesnim preokretom preko produžetaka u Ligu šampiona! Tamo će i Pavlovićev Kopenhagen, Siti, Rostov i Menš! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Plej-of za ligu šampiona

Dinamo čudesnim preokretom preko produžetaka u Ligu šampiona! Tamo će i Pavlovićev Kopenhagen, Siti, Rostov i Menš! (VIDEO)

Zagrepčani do 87. minuta bili na ivici ispadanja, ali su se vratili i ponovo će igrati elitno takmičenje * Meč Sitija i Steaue obeležila podrška navijača Hartu
Objavljeno: 23:29h

I dobili smo i poslednjih pet učesnika Lige šampiona naredne sezone, a među njima će biti i zagrebački Dinamo. Pored prvaka Hrvatske u elitno takmičenje su obezbedili i Mančester Siti, Kopenhagen, Rostov i Borusija Menhengladbah.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezdin dželat je u Ligi šampiona, Roma samu sebe izbacila, Seltik jedva preživeo! (FOTO) (VIDEO)

Vrlo jedno neobično veče u preostalih pet revanš mečeva plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a bilo je i nekih iznenađenja, barem bi tako moglo da se kaže, no, krenimo redom.

foto: Reuters

Posao oko plasmana su vrlo brzo, za jedno poluvreme obavili "koltovi" iz Nemačke, vicešampion Rusije, dok je Siti to odradio još u prvom duelu sa Steauom, a sada je samo minimalnim rezultatom potvrdio pobedu pogotkom Fabijana Delfa.

Inače, ovaj meč je obeležila i podrška navijača "građana" golmanu Džou Hartu koji je u utorak bio napustio trening, a tokom utakmice je sa tribina dobio poruke podrške.

foto: Reuters

Borusija Menhengladbah je za 45 minuta postigla tri gola protiv Jang Bojsa, a do kraja meča se još tri puta tresla mreža švajcarskog tima, a jednom Nemaca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.