BISER PARTIZANA KOJI JE NESTAO S FUDBALSKE MAPE SE VRAĆA U SRBIJU: Karijeru će pokušati da oživi u Čukaričkom!
Foto: Еspreso.rs

propao je

BISER PARTIZANA KOJI JE NESTAO S FUDBALSKE MAPE SE VRAĆA U SRBIJU: Karijeru će pokušati da oživi u Čukaričkom!

Na taj način biće nastavljena politika angažmana bivših fudbalera Partizana i Crvene zvezde, o čemu svedoči činjenica da su letos "brđani" doveli Danila Pantića i Srđana Mijailovića

Objavljeno:

Potvrđeno je! Nekadašnja velika nada Partizana Đorđe Jovanović se vraća u srpski fudbal kako bi oživeo karijeru koja se survala u provaliju po odlasku iz Humske.

Nekada talentovani napadač već tri nedelje trenira sa Čukaričkim, a sada je i potvrđeno da će potpisati ugovor sa tim klubom kao slobodan igrač, pošto mu je krajem septembra istekao ugovor sa Kadizom.

foto: Dado Đilas

- Biće veliko pojačanje, u pravom smislu te reči. Odličan je igrač, što će tek pokazati. Nažalost, nije imao pravo igranja u ovom delu prvenstva, ali od januara će biti veliko osveženje za ekipu - potvrdio je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Na taj način biće nastavljena politika angažmana bivših fudbalera Partizana i Crvene zvezde, o čemu svedoči činjenica da su letos "brđani" doveli Danila Pantića i Srđana Mijailovića. Neko iz postojećeg kadra će i otići.

foto: Starsport©

- Uspeli smo u tome, ali isto tako moramo i da prodajemo igrače, da obezbedimo normalno funkcionisanje i egzistenciju kluba.

Po odlasku iz Partizana u leto 2018. Jovanović je potpisao za belgijski Lokeren koji ga je posle samo 6 meseci prodao Kadizu, a ovi ga prosledili u trećeligaša Kartahenu na pozajmicu. Nigde nije igrao i davao golove, pa je u septembru španski klub s njim raskinuo ugovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.