NIJE BAŠ BILO HVATANJE ZA GUŠU, ALI JESTE BILO NEŠTO: Dušan Bajević tek sada priznao okršaj s legendom u hotelu!
Foto: EPA/Maciej Kulczynski

došlo je do malo žešće polemike

NIJE BAŠ BILO HVATANJE ZA GUŠU, ALI JESTE BILO NEŠTO: Dušan Bajević tek sada priznao okršaj s legendom u hotelu!

Čuveni trener je progovorio o incidentu od pre dve nedelje u hotelu

Objavljeno:

Nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor reprezentacije BiH u odlasku Dušan Bajević priznao je tek sada da je došlo do sukoba i fizičkog kontakta između njega i tehničkog direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića pred meč sa Italijom u Ligi nacija, što je podiglo prašinu u javnosti.

Naime, tada se pojavila informacija da su se njih dvojica sukobili u hotelu i da je čak došlo do fizičkog kontakta, što je Bajević potvrdio sada u intervjuu za "Al Džaziru Balkans".

foto: EPA/Maciej Kulczynski

- Fizičkog sukoba nije bilo. Nas dvojica smo razgovarali i odgurnuo sam ga. Ljudi me poznaju kakav sam po prirodi. Misimović je želeo o svemu da odlučuje, pa tako i o tome ko će igrati, što nisam dozvolio kao selektor. U svom proteklom trenerskom radu nisam dopuštao drugima da se mešaju u moj posao, a naročito u izbor igrača. Za vreme dok je Misimović igrao za reprezentaciju BiH, imao je takođe nesporazume sa bivšim selektorima Miroslavom Ćirom Blaževićem i Safetom Sušićem. Ne želim da ulazim u pojedinosti tih nesporazuma. Na ovaj način posle slabih rezultata BiH u kvalifikacijama za EURO i Ligi nacija, ne bih voleo da se ovo shvati kao da branim predsednika Fudbalskog saveza BiH Elvedina Begića. Zaista, nemam potrebe, a niti razloga za tim - kazao je Bajević.

foto: EPA/Jose Coelho

Dodao je da mu prepucavanja preko medija nisu potrebna.

- Ne trebaju mi prepucavanja preko medija u 72. godini. Mislim da je stvorena loša atmosfera zbog budućih izbora u Fudbalskom savezu BiH. Izvršni odbor treba da sagleda stanje u reprezentativnom fudbalu i donese nimalo lagane odluke u cilju konsolidacije. Brojne pojedinosti o svim dešavanjima, kao i radu naveo sam u izveštaju Izvršnom odboru Saveza - rekao je legendarni "Princ sa Neretve" koji se nije proslavio na klupi reprezentacije, a uskoro će na toj poziciji dobiti svog naslednika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.