MARADONIN SIN U BOLNICI OD NOVINARA SAZNAO ZA OČEVU SMRT?! Na intenzivnoj nezi, jer ima koronu, traži hitni otpust!
Foto: EPA/Claudio Onorati

drama

MARADONIN SIN U BOLNICI OD NOVINARA SAZNAO ZA OČEVU SMRT?! Na intenzivnoj nezi, jer ima koronu, traži hitni otpust!

Želi da stigne na očevu sahranu kako prenose pojedini mediji, iako je navodno na intenzivnoj nezi zbog teškog oblika Covid-19

Objavljeno:

Dijego Maradona je preminuo u sredu i cela planeta je ostala u zatečena zbog tužne vesti koja je stigla iz Argentine. Što je najgore, njegov sin Dijego Sinagra Maradona mlađi je trenutno u bolnici, u koju je smešten zbog teškog oblika koronavirusa, a za vest o očevoj smrti je saznao iz medija.

Dijego Sinagra je vanbračni sin legendarnog argentinskog fudbalera koga je rodila Kristina Sinagra s kojom je Maradona imao aferu dok je igrao u Napoliju, a priznao ga je kao svog sina tek 2004. godine i od tada su postali jako bliski.

Dijego mlađi je prošle nedelje bio smešten u bolnicu zbog izuzetno jakih simptoma i teškog stanja u kome se nalazio usled koronavirusa kojim je zaražen.

Postoje dve verzije događaja o tome kako je saznao o smrti oca. Prema jednoj priči njega je nazvao jedan novinar kako bi mu uzeo izjavu i upravo je on bio taj koji mu je saopštio najgoru vest na svetu.

Ipak, neki navode da ovu vest bi trebalo uzeti sa dozom sumnje, jer je Dijego junior navodno smešten na intenzivnoj nezi, gde su zabranjeni mobilni telefoni, pa je teško da je mogao da se javi s obzirom na svoje teško zdravstveno stanje.

S druge strane "Fanpage" prenosi da je Maradonin sin odmah zatražio da ga hitno puste iz bolnice u Napulju, čim je iz medija saznao za smrt oca.

On bi hteo da bude otpušten po cenu sopstvenog zdravlja kako bi uostalom mogao da stigne svom roditelju na sahranu u Buenos Ajres, mada je pitanje da li će u tome uspeti zbog svih poteškoća koje postoje sa putovanjima usled epidemije koronavirusa.

Njegova supruga je putem Instagrama zamolila novinare da ih trenutno ništa ne pitaju jer "pokušavaju da sagledaju situaciju u kojoj su se našli posle ovih tužnih vesti".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.