FUDBALERI UHAPŠENI S PROSTITUTKAMA I DROGOM: Policija upala u klub koji je radio posle dozvoljenog vremena!
Foto: Printscreen/Twitter/@PoliciaLocalSC

sve bilo spremno za orgije

FUDBALERI UHAPŠENI S PROSTITUTKAMA I DROGOM: Policija upala u klub koji je radio posle dozvoljenog vremena!

Jedan od njih dvojice je prepoznat po tetovaži

Objavljeno:

Španski fudbaleri Alberto Himenez (28) i Havi Alonso (22) uhvaćeni su tokom policijske akcije u jednom noćnom klubu na Kanarskim ostrvima.

Himenez i Alonso igraju za španskog drugoligaša Tenerife, a u centru pažnje cele javnostu su zbog izlaska u noćni klub, a ne zbog dobre igre ili vanserijskih poteza na terenu.

U raciji je uhapšeno 24 osobe, a među njima su bila i dva dotična fudbalera. Jedan od njih je prepoznat zbog tetovaže na desnoj ruci zbog čega se i klub oglasio.

Fudbalski klub koji je devedesetih godina prošlog veka bio na vrhuncu odmah je poručio da će protiv dvojice raskalašenih igrača biti pokrenut disciplinski postupak jer su prekršili protokol usred pandemije koronavirusa.

Iz kluba su se takođe izvinili uz duboko žaljenje zbog takvog ponašanja koje je apsolutno neprihvatljivo, pogotovo zbog trenutne situacije s korona krizom.

Lokalna policija ustanovila je da u noćnom klubu nisu poštovane preventivne mere kao i još neke naredbe Vlade Španije, a ovo nije prva intervencija takve vrste.

Na Kanarskim ostrvima uveden je policijski čas do 23 sata, ali to nije sprečilo fudbalere i ostale u ludovanju po klubovima do kasno u noć - i to bez maski.

Policija je u klubu zatekla prostitutke i opojne droge te je prekršen niz epidemioloških mera. Dodatna istraga pokazaće zbog čega su dvojica igrača prekršila pravila zbog čega direktno mogu uticati na ostatak saigrača.

Osim što je Himenez prepoznat po tetovažama, njegov automobil bio je nepropisno parkiran u blizini kluba zbog čega je kažnjen, a vozilo uklonjeno.

Cela situacija dogodila se usled teške krize s koronavirusom, a vlada Kanarskih ostrva najavila je uvođenje restriktivnijih mera za suzbijanje virusa i porasta zaraženih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.