Partizan svako može da pobedi! I Spartak uzeo meru crno-belima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

superliga 6. kolo

Partizan svako može da pobedi! I Spartak uzeo meru crno-belima! (FOTO) (VIDEO)

Novi poraz izabranika Marka Nikolića*Domaćin slavio rezultatom 2:1
Objavljeno: 21:00h

Fudbaleri Partizana doživeli su i treći poraz u novoj sezoni. Crno-beli su u okviru šestog kola Superlige Srbije poraženi od Spartaka u Novom Sadu rezultatu 2:1.

Sva tri gola viđena su u drugom delu igre, a sigurno je da Marko Nikolić, kao i svi navijači Partizana, ne mogu da budu zadovoljni prikazanim.

Nikolić posle novog poraza: Totalno smo bezopasni!

Sa druge strane, domaća ekipa je do starta izašla sa planom u igru, koji je sprovela u delo i osvojila veoma vredna tri boda.

Partizan se u narednom kolu sastaje sa Radom, dok će Spartak odmeriti snage sa Vojvodinom.

foto: partizan.rs

Tokom prvog poluvremena nismo mogli da vidimo mnogo uzbuđenja.

Očekivano, Partizan je bio nadmoćniji tim, ali svoju incijativu nije uspeo da materijalizuje. Jedino vredno pomena jeste promašena šansa Nemanje Mihajlovića posle odličnog pasa Nikole Đurđića.

Nastavak meča doneo je istu sliku na terenu. Jalove crno-bele, koji su sve više prostora ostavljali za kontranpade Spartaka, a jedan takav urodio je plodom.

Igrao se 67. minut kada je Everton izgubio loptu na sredini terena, a Makarić sjajnim šutem sa 25 petara savladao Šaranova.

Partizan je nastavio da napada, a to mu se ispatilo u 80. minutu kada je Leonardo postigao prelep pogodak. Crno-beli su nastavili da pritiskaju, ali je ubrzo stigao hladan tuš, jer je Nemanja Milić ponovo doveo domaćina u vođstvo i postavio konačan rezultat.

foto: partizan.rs

Stadion: Karađorđe

Gledalaca: 3.000

Sudija: Milorad Mažić

Strelci: Makarić 67, Leonardo 78, Milić 80

Spartak: Janošević, Zhuk, Anđić, Pavićević, Mudrinski (od 65. Milić), Torbica (od 52. Makarić), Ivanović (od 85. Radovanović), Bašanović, Farkaš, Ajuru, Ćalasan

Partizan: Šaranov, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Radović, Ilić (od 70. Leonardo), Mihajlović (od 68. Vlahović), Đurđić (od 54. Stevanović), Božinov

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.