OTAC MU JE UMRO OD TOGA, A TOTI JE JEDVA PREŽIVEO KORONAVIRUS: Dijagnoza je bila strašna!
Foto: EPA/Simone Arveda

Njegova ispovest

OTAC MU JE UMRO OD TOGA, A TOTI JE JEDVA PREŽIVEO KORONAVIRUS: Dijagnoza je bila strašna!

Prepričao je tešku petnaestodnevnu bitku sa koronavirusom

Objavljeno:

Frančesko Toti, legendarni kapiten Rome, objavio je na Instagram profilu da je pobedio koronavirus, a opisao je kroz šta je prolazio u tom periodu.

Sve je počelo u ponedeljak 2. novembra kada je saznao da je pozitivan, a borba s koronavirusom trajala je punih 15 dana.

- Zdravo svima! Kao što znate, poslednjih nedelja nisam bio dobro. Sada sam ozdravio i mogu vam reći, sa velikim olakšanjem sada, da sam imao virus kovid 19. Nije mi bilo svejedno: danima sam imao temperaturu, nizak nivo kiseonika, snaga mi je nestala - opisao je kroz šta je u početku zaraze prolazio Toti.

Njegovo stanje je bilo iz dana u dan lošije, a šok je usledio kada je saznao da ima upalu pluća.

- Dijagnoza je bila strašna: oba plućna krila su bila pod upalom zbog prisustva virusa. Od trenutka kada mi je postavljena dijagnoza, lečio sam se od kuće, 15 dugih dana, ali sada je sve to iza mene. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene u teškim trenucima, a posebnu zahvalnost dugujem Profesoru Albertu Zangrilju, Profesoru Moniki Roko i Silviji Anđeleti. Kovid sam pobedio uz primenu svih preporučenih mera terapije - poručio je, sa velikim olakšanjem, izlečeni "Princ Rima".

Inače, pre nekih mesec dana njegov otac je preminuo upravo od koronavirusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.