PARTIZAN SKENIRAO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Desetka po Stanojevićevom ukusu! Naredio da ga skautiraju detaljno!
Foto: Starsport©

traže u prvoj ligi srbije

PARTIZAN SKENIRAO JOŠ JEDNO POJAČANJE: Desetka po Stanojevićevom ukusu! Naredio da ga skautiraju detaljno!

Crno-beli već uveliko rade na potencijalnim pojačanjima u januaru

Objavljeno:

Biće tokom januara u Humskoj velikih promena, pre svega u igračkom kadru, posle još jedne razočaravajuće jesenje polusezone, a trener Aleksandar Stanojević već uveliko pikira zimska pojačanja.

Na meti Partizana su kao što se zna desni bek Metalca Jovan Vlalukin, kao i štoper TSC-a, Bojan Balaž, obojica su deca crno-belih i izdanci njihove omladinske škole.

Međutim, u Humskoj ne gledaju nove igrače samo u Superligi Srbije i inostranstvu, već i u Prvoj ligi Srbije, a tamo im je za oko zapao kreator igre Zemuna Nikola Ristović, saznaje "Mozzartsport".

"Desetka" ekipe iz Gornje Varoši je već neko vreme u beležnicama ljudi u Humskoj, posmatrali su ga, skrenuo je pažnju na sebe, a trener Stanojević je naredio i da se s posebnom pažnjom isprate njegove igre sada u finišu jeseni.

Ono što se posebno dopada ljudima u Partizanu, osim kvaliteta i talenta, jeste što je Ristović mlad, ima samo 19 godina i može još dve sezone da bude "bonus igrač" u Superligi, s obzirom da sa time kubure prilično u Humskoj.

foto: Starsport©

Takođe, i njegov prelazak iz Zemuna bi bio jako povoljan, jer prema nekim informacijama Zemunci bi umesto obeštećenja tražili samo određeni procenat od naredne prodaje, čime bi oba kluba profitirala. Zemun, jer bi mogao da računa na zaradu ukoliko se Ristović potvrdi na elitnoj sceni, a Partizan tako što bi igrača na kog bi mogao da računa duži vremenski period.

Ristović se s desetkom na poleđini dresa nametnuo kod trenera Milana Ristića, nekada angažovanog baš u mlađim kategorijama Partizana.

Sad samo ostaje da vidimo da li će u preostala tri kola jesenje polusezone uspeti da zadovolji visoke kriterijume i da ubedi Stanojevića da je baš on igrač koji mu je potreban već na zimu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.