SMS: Igrači su najveći krivci za neuspehe, a zbog čega, ne znam! Imamo kvalitet za Svetsko, pokazaćemo vam!
Foto: Printscreen/Youtube/Fudbalski savez Srbije

niko da preuzme odgovornost

SMS: Igrači su najveći krivci za neuspehe, a zbog čega, ne znam! Imamo kvalitet za Svetsko, pokazaćemo vam!

Fudbaler Lacija je pričao o odgovornosti za očajne rezultate reprezentacije u poslednjih više od godinu dana

Objavljeno: 18:43h

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić rekao je da su reprezentativci dali sve od sebe i da su svesni šta su propustili, ali da ne ume da objasni zašto su tako loše odigrane poslednje dve utakmice.

- Svaki igrač je dao sve od sebe. Svi znamo šta smo propustili i sada treba da se okrenemo ka nekim boljim rezultatima, završimo utakmicu koju imamo sutra, naravno sa pozitivnim rezultatom, i spremimo se za sledeće okupljanje - rekao je Milinković Savić na konferenciji.

Srbija je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, a blizu je i eliminacije u Ligu C Lige nacija. Sledi joj utakmica sa Rusijom, u kojoj joj je potrebna pobeda, ali i da Turska izgubi od Mađarske kako bi opstala u Ligi B.

foto: Starsport©

Milinković Savić je upitan u kojoj meri su krivi igrači, stručni štab i predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

- Mislim da smo mi igrači najviše odgovorni za neuspeh. Mi smo igrali i najviše smo se pitali. Ali, svi smo u tome i svi snosimo zajedničku odgovornost - odgovorio je.

Sledeće godine u martu počinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

- Došao je takav momenat da nismo pobedili u poslednjim utakmicama. Mislim, naravno da imamo kvalitet da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, što ćemo i pokazati - kazao je Milinković-Savić.

foto: Starsport©

Vezni fudbaler Lacija je naveo da je samo prisustvo u reprezentaciji Srbije dovoljan motiv i istakao da će ekipa biti spremna za duel sa Rusijom.

- Sam poziv za reprezentaciju je dovoljna motivacija. Spremićemo se dobro za Rusiju i daćemo sve od sebe kao i na svakoj prethodnoj. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se odmorimo i bićemo spremni za utakmicu - rekao je Milinković-Savić.

Utakmica reprezentacija Srbije i Rusije igra se u sredu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.