KONAČNO: Potpisao Radživ Van la Para - veliki preokret u poslednji čas!
Radži van la Para, Foto: Starsport©

zvanično

KONAČNO: Potpisao Radživ Van la Para - veliki preokret u poslednji čas!

Potpuno iznenađujuće

Objavljeno: 10:48h

Bivši fudbaler Crvene zvezde Radživ van la Para ipak neće, kako se to ranije pisalo, karijeru nastaviti u Engleskoj, Holandiji ili Kipru, već u Španiji. Nova destinacija velikog promašaja srpskog šampiona je Španija i tamošnji drugoligaš Logronjes.

Imajući u vidu da je dugo bez kluba, kao i to da tokom boravka u Beogradu nije imao zapažen učinak Španci su mu ponudili ugovor do kraja sezone, što je Van la Para prihvatio.

Logronjes je novi član španske Segunde i trenutno je u odličnoj formi. Tim mladog stručnjaka Serhija Rodrigeza nanizao je četiri pobede, tako da se nalazi na samo dva boda od mesta što vodi u doigravanje. Otuda će posebno biti zanimljivo videti kako će se Holanđanin uklopiti.

Podsetimo, Radživ van la Para definitivno je precrtan u Crvenoj zvezdi kada je ekipu preuzeo Dejan Stanković. Posle samo nekoliko treninga na Kipru bilo je jasno da za njega više nema mesta u timu. Uprava crveno-belih dugo se mučila da pronađe rešenje i raskine ugovor, da bi na kraju nekako uspela.

Od tog trenutka Van la Para je tragao za novim klubom. I evo, konačno mu se posrećilo. Pitanje je samo hoće li se posrećiti i Logronjesu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.