POVRATAK OTPISANOG: Stanković računa na fudbalera kojeg su navijači potpuno zaboravili!
Foto: Starsport©

izjava pred kup

POVRATAK OTPISANOG: Stanković računa na fudbalera kojeg su navijači potpuno zaboravili!

Utakmica na Marakani igra se sutra od 17 sati.

Objavljeno: 13:36h

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je Kup jedan od prioriteta njegovog kluba ove sezone.

Odloženu utakmicu zbog obaveza u Ligi Evrope, Crvena zvezda će u Kupu odigrati sutra protiv Zlatibora na svom terenu.

- Nama je Kup još jedan cilj, tako da u Kup ulazimo kao da je finale. Nećemo kalkulisati. Čestitam Zlatiboru na rezultatima u poslednje vreme, ali to nama ništa ne menja i znamo šta nam je cilj.

Trener crveno-belih kratko je poručio da neće u tim uvrstiti petoricu bonus igrača do 21 godine.

- Ne verujem da će biti petorica bonus igrača u timu.

Stanković je takođe prokomentarisao i povratak Zorana Njeguša u Zlatibor.

- Drago mi je što se Zoki vratio u naš fudbal posle duže pauze. Imao je epizodu u Radu, ali vratio se kod sebe kući i preporodio ekipu Zlatibora. Želim mu mnogo sreće u nastavku sezone i sigurno da će Zlatibor dobiti jedno ogromno pojačanje.

foto: Fonet

Reprezentativne obaveze odvojće pojedince za sutrašnji meč, a Stanković ističe da će čitava grupa koja je trenirala prethodnih dana biti u konkurenciji za sastav.

- Mi smo sezonu podelili na cikluse. Sada kreće novi, poslednji ciklus pred zimsku pauzu, tako da će svi igrači koji su zdravi, koji nisu igrali u reprezentaciji, biti u protokolu. Imali smo četiri dana dobrih i jakih treninga, te ću pred samu utakmicu odlučiti ko će početi.

Iako ga je Zvezda vratila sa pozajmice, Stefan Hajdin nije dobijao mnogo šansi ove sezone, ali Stanković ističe da se na njega računa.

- Naravno da računamo. Hajdin je u grupi, trenira i konkuriše za tim i videćemo za ponedeljak.

Strateg Crvene zvezde prokomentarisao je i poraz Srbije protiv Škotske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i izostanak ,,Orlova“ sa kontinentalnog takmičenja.

- Nisam slutio da će moj gol biti poslednji koji je odveo Srbiju na Evropsko prvenstvo, mislim da niko nije. Mnogo mi je žao što se nismo kvalifikovali, posebno kao neko ko je nosio dres reprezentacije u poslednjih petnaestak godina. Dali smo sve od sebe. Da li je moglo biti bolje ili ne – diskutabilno je. Posle bitke svi mogu biti generali i ne dajem sebi za pravo da komentarišem bilo šta. Naravno da bi nam taj plasman doneo taj mir, stabilnost i zadovoljstvo.

Milan Rodić se oporavio od povrede i prema rečima Stankovića, dobiće priliku protiv Zlatibora.

- Rodić će sigurno dobiti minutažu kako bismo pred derbi sa Vojvodinom videli u kakvom je stanju - završio je Stanković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.